Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים יקרים אשמח לעזרה

לפני כמה ימים התחיל לשורק לי הבלם האחורי השמאלי כל פעם שאני לוחץ בעדינות על הברקס יש רעש מוזר כזה של שריקה,

הייתי היום במוסך מורשה אופל בכרמיאל הם העלו את הרכב על הליפט אמרו לי שיש עוד בשר ברפידות וסנדלים ואין צורך להחליף,

אמרו שצריך לעשות רק כיוון,

כיוונו לי אותם נסעתי 10 דקות בשקט ואז שוב פעם חזרו השריקות

מה זה יכול להיות ? 

אשמח לעזרה בנושא בכל מקרה עקב זה שאני מתגורר בחיפה לא היה לי כוח לחזור למורשה בכרמיאל 

פורסם

באיזה רכב מדובר? 

מאיפה הרעש, מפנים או מאחור?

פעם אחרונה שהוחלפו הבלמים ברכב, אתה יודע להגיד האם שמו חלקים מקוריים או חליפיים ואיזה סוג?

פורסם (נערך)
לפני כשעה, danniel כתב:

באיזה רכב מדובר? 

מאיפה הרעש, מפנים או מאחור?

פעם אחרונה שהוחלפו הבלמים ברכב, אתה יודע להגיד האם שמו חלקים מקוריים או חליפיים ואיזה סוג?

אופל קורסה 2017

הרעש מאחורה, יש תוף וסנדלים מאחור

אין לי מושג אני יודע שטיפול אחרון עשו בינאור אבל הרכב היה יד 1 ליסינג בשלמה סיקסט אז אין לי שמץ איזה חלקים הם שמים 

עריכה אחרונה על ידי alexriv
פורסם

אני הכנסתי את הרכב למוסך מורשה אמרו לי שהכל תקין ועשו קצת כיוון לסנדלים מאחור

הרעש נעלם לכמה זמן וחזר :(

פורסם
לפני כשעה, danniel כתב:

רעשי צפצוץ / שריקה מתופי בלם לרוב חריטה מחדש יפתור את הרעש. 

אוקי מעולה, איפה אפשר לעשות זאת באזור חיפה? 

• תוכן חדש...