Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים, לפני תקופה פרסמתי פוסט דומה ואני חוזר אליכם לאחר שיעורי בית.

מי אנחנו? אנחנו זוג + 3 ילדים, תינוקת בסל קל, ילד בן 5 בבוסטר גב וילד בן 9 שכבר לא צריך שום פתרון.

כיום עם מאזדה 3 ספיריט 2015, מאוד מאוד מרוצים מהרכב.

מה חסר לנו? מקום במושב האחורי, מקום בתא מטען.

מה מחפשים? 

1. רכב אמין.

2. מרווח.

3. אקס פקטור - רכב חזק יחזיק כמו המאזדה או מנגד 4*4 לשבילים שנוכל לטייל קצת בשישי-שבת.

מה גילינו בחיפושים, שאלות עצמיות ושיטוט בין מגרשים-
1. כל הרכבים שיש להם מושבים נפרדים ירדו מהפרק, נכון הם פותרים את הבעיה בצורה הכי טובה, אבל לא התחברנו לפיקאסו, ורסו וכדומה.

2. ב90% מהמקרים אנחנו לא נמצאים אף פעם ברכב כולנו, על כן מוכנים מעט להתפשר בסעיף המרווח, למשהו שהוא יותר מרווח מהמאזדה אבל עדיין לא רכבים מסעיף 1.

3. רכבים 7 מקומות זה נחמד - אבל יש להם שוק חזק למשפחות שזו הדרישה, ועל כן גם הם יורדים מהפרק.

4. יש בוסטרים שצרים יותר מהדגם הנוכחי שלנו ב3-4 סנטימטר, וכנראה שיהיה רעיון טוב להחליף גם בוסטר כדי לרווח מאחורה.

אז כרגע ההתמקדות היא ברכבים שיש להם מחד מושב אחורי רחב אבל באותה נשימה שהכסא האמצעי במושב הוא רחב כלכך הניתן, לצד בגאז גדול.
מה שלי לפחות היה נשמע משימה קלה, מתברר כמשהו מאוד מסובך ואני מתקשה למצוא מידע ברשת.

פורסם

מאזדה CX-5 יכולה להיות פתרון טוב, גם מאזדה 6 סטיישן יכולה להיות אופציה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

C5 איירקרוס מאוד מרווחת מאחור , למשפחה היא ממש האופציה העדיפה לטעמי בסגמנט הזה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

יש C5 איירקרוס ב85 אלף שקלים?
לדעתי אפשרות טובה תהיה סובארו פורסטר. יש לה מושב אחורי מרווח (חבר מחזיק אחת עם שלושה מושבי בטיחות מאחור), תא המטען גדול ויכולת הטיולים טובה יותר מכל חלופה אחרת פרט לסוזוקי גרנד ויטארה או 

רכבי שטח של ממש. הבעיה היא שבתקציב הנתון תצטרך להסתפק בשנתון 2014-2015 כנראה

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

פורסם

c5 איירקרוס היא לא קצת מעל התקציב, היא משמעותית מעל התקציב, בנוסף כמעט ואין כאלו למכירה בלוחות.

הגענו למאזדה 6, CX5 ופורסטר שנוספו כאופציה, יש רעיונות נוספים?

פורסם

ממש לא במיוחד לא-6 סטיישן בה המושב האחורי רחב מזה של ה-3 ב-5 סנטימטרים משמעותיים מאד.

בשני כליהרכב תא המטען הרבה יותר מתאים לעגלתתאומים מזה של ה-3.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

בחריגה קלה מהתקציב תוכל למצוא פיג'ו 3008 מ2017 בעל מנוע דיזל, היא עונה על כל הקריטריונים, מרווחת מאחור ותא מטען גדול מאוד וגם היא אמינה. מנוע הדיזל יהיה גם חסכוני יותר ובטיולי "שטח" יספק ביצועים טובים. 

פורסם
לפני שעה, zvit כתב:

ממש לא במיוחד לא-6 סטיישן בה המושב האחורי רחב מזה של ה-3 ב-5 סנטימטרים משמעותיים מאד.

בשני כליהרכב תא המטען הרבה יותר מתאים לעגלתתאומים מזה של ה-3.

אתה שם דגש על הסטיישן רק מבחינת הבגאז, או שיש הבדל גם במושב האחורי בין הסטיישן לרגילה?

פורסם

פורסטר הוא באמת אפשרות טובה. מעבר למושב האחורי המרווח וליכולת השטח הוא גם נוח מאוד לנסיעה. החסרונות הם בעיקר מפרט אבזור דל למדי, בעיקר בתחום הבטיחות שטופל רק בדגם החדש שלא מתאים לתקציב. על אותו רעיון אפשר לנסות גם טויוטה ראב 4.

יונדאי טוסון שווק בגרסאות עם הנעה כפולה עם מנוע בנזין 2 ליטר אבל הוא פחות מתאים לשטח מהפורסטר והמושב האחורי מרווח פחות. גם הוא לא הציע אבזור בטיחות במרבית הגרסאות עד להגעת מתיחת הפנים שלא מתאימה לתקציב.

הונדה CRV יכול להיות אפשרות טובה מבחינת סידור המושבים. הוא מציע מושב אחורי מרווח מאוד, תא מטען גדול ושימושי והוא נוח לנסיעה. גם לחובתו אבזור קמצני, והוא סובל גם מביצועים פושרים מאוד. למרות שיש 4X4 הוא פחות מוצלח בשטח מהפורסטר. היתרון של ההונדה הוא מחיר רכישה זול יחסית בגלל ביקוש נמוך.

אם אתה מוותר על עניין יכולת השטח וההנעה הכפולה אני מציע לבדוק את סיאט אטקה. הוא מרווח, זריז ומציע תמורה טובה למחיר. יש לו גיר רובוטי כפול מצמדים שסבל בעבר מבעיות אמינות אבל המצב השתפר באופן משמעותי. תוואי נסיעה שרובו עירוני או פקוק יקצר את אורך החיים של המצמדים וכדאי לקחת את זה בחשבון.

פורסם
לפני 8 שעות, Yossim כתב:

אתה שם דגש על הסטיישן רק מבחינת הבגאז, או שיש הבדל גם במושב האחורי בין הסטיישן לרגילה?

יש הבדל ברחוב המושב אחורי אבל הוא זניח (ס"מ אחד לטובת הסטיישן)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

לסובארו b4 יש אחות גדולה, האאוטבק. היא סטיישן מרווחת ובעלת יכולת שטח של ממש
אגב, לסובארו 5 שנות אחריות

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

• תוכן חדש...