Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ידני עד 20 אלף.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני סטודנט שמחפש רכב ידני עם תקציב של 15-20 אלף. 

אני אסע עם הרכב הלוך חזור מהמרכז לחיפה (120 ק"מ לכיוון) כל סופ"ש ונסיעות יומיומיות כ80 ק"מ במצטבר (נסיעה מחוץ לעיר).

בכללי השיקולים:

צריכת דלק

נוחות בנסיעות ארוכות - עדיף נוחיות אבל אם זה הופך את הרכב ליקר בהרבה אז לא קריטי.

שלרכב לא יהיה קילומטר גבוה אזור 80 אלף.

אמין.

ידני.

בכללי מספר האנשים ברכב יהיה בממוצע 3

חשבתי על קאיה פיקנטו (2013), סוזוקי אלטו (2015) וניסאן מיקרה

אם יש המלצות לרכבים אחרים אשמח לשמוע

תודה רבה לעוזרים!!

פורסם

הייתי מחפש בתוספת קטנה פיגו 208 ברמת אבזור אקטיב, תהיה נוחה לנסיעה ארוכה, חסכונית והאבזור סביר.

לרכב יש רצועת טיימינג שיכולה להתפורר, לכן הייתי בודק האם הוחלפה.

רנו קליאו עם מנוע 0.9 טורבו, די זריזה האבזור טוב, מושבים נוחים אם כי בעיר מרגישה נוקשה.

• אהבתי 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני חושש שקליאו 0.9T זה די גבולי בתקציב שלו, אבל ימצא אחת מטופלת - בחירה טובה בתקציב.

אפשר לבדוק גם פיאטסה ידנית או פונטו 1.4 ידנית.

לפני 14 שעות, עידו18 כתב:

שלרכב לא יהיה קילומטר גבוה אזור 80 אלף.

למה זה משנה?

ליתר דיוק, זה לא מבטיח לך שום דבר.

עדיף רכב שנסע 100-120 אלף ק"מ אבל טופל כראוי מאשר רכב שנסע 60 אלף ק"מ וטופל פעם באף פעם עם שמן זול ופילטר שמן תחליפי עלום שם.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

אלטו ופיקנטו לא בטיחותיות בעליל! בצחוק לא הייתי קונה אותן. מעבר לזה שלנסוע ברכב קטן המון זה עונש. 

מיקרה זה דבר שלא ראוי להיקרא רכב. גם לא בטיחותי בסטנדרט של היום, לא נוח, מיושן מאוד, מכוער, ויש לו בעיה בפתור המזגן שעלות התיקון מאוד גבוה.

בתקציב שלך קניתי 208 ידנית רמת גימור Accees. קשה למצוא, קח בחשבון. לי לקח חודשיים למצוא אחת שמורה. 

אוטו סופר חסכוני, נוח, מרווח, אמין מאוד רק שצריך לקנות אחת שטופלה כראוי והחליפו טיימינג  (כן!! שלא תחשוב שיפאניות וקוריאניות נקיות מתקלות, היה לי I20 ידועה לשמצה שעשתה לי המון בעיות יותר מכל הגרמניות שהיו לי. בנוסף היה פה כבר פעם פוסט על אחד שהלך לו מנוע בפיקנטו חדשה....)

אפשר גם פיאסטה ידנית, פאביה או איביזה ידניות אם תמצא אחת שלא נמכרת מעל המחירון....הרווחת אבל זה נס כי אני לא מצאתי אחת שלא דרשו עליה מעל המחירון ואם דרשו מחירון או מתחת היא הייתה שבורה בד"כ.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

עוד אופציה שברחה לי מהראש, פאביה או איביזה עם מנוע 1.4, לפאביה איכות חומרים טובה יותר ומעט מרווחת מאחור, לדעתי נוחה נסיעה טובה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...