Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

308 בדיקת רכב - מאלדן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אשמח לחוות דעתכם המקצועית.

צרפתי כאן תוצאות בדיקה של מכון קומפיוטסט על רכב שאני אמור לרכוש. 

הבדיקה נעשתה עבור חברת אלדן, והיא נראית לעיני הלא מקצועית, כ"טובה מדי" עבור רכב בן 5 עם 82 אלף ק"מ.

התקשרתי למכון כדי לוודא שהבדיקה אכן נעשתה אצלם ושתוצאות הבדיקה אמיתיות והיו זהות גם אם אני הייתי מגיע לבדוק בעצמי.

מה אתם אומרים? לקחת בכול זאת לבדיקה או להסתפק בזה? יאנימציין שאלדן נותנים  1 שנה אחריות.

תודה מראש :)

IMG-20210314-WA0006.jpg

פורסם

עצרתי במזמין הבדיקה. 

הבדיקה לא שווה מאומה, לכן אתה חייב לקחת לבדיקה מטעמך.

בנוסף, הייתי מציע לך לחפש גם בטרייד של היבואן, לובינסקי טרייד. שם יש לך סיכוי גבוה יותר לרכוש רכב מיד פרטית ופחות ק"מ וגם לקבל אחריות.

• רעיון טוב! 1
פורסם

תודה על המענה המהיר.

הייתי אצל לובינסקי טרייד, לא הציעו לי משהו אחר יותר טוב ויש הפרש מחירים גבוה מאוד בין החברות, שכנראה, לדעתי, נובע מזה שלובינסקי חושבים שכול הרכבים שלהם זה להיט בזמן שברור שהרכבים שלהם "ללא שוק" ולכן המחיר היחסית אטרקטיבי שקיבלתי עליו שלא דרך לובינסקי טרייד.

פורסם

מצטרף לדעה שכדאי לקחל לבדיקה מטעמך במכון אחר.

לא פעם היו מקרים שבו הבדיקה שהוצגה ע״י חברה, לא בדיוק הייתה התוצאה בבדיקה עצמית.

• רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תוצאה כזו באמת לרכב בן 5 שווה זהב,

בכל מקרה לובינסקי די לחיצים מבחינת המחיר לרכבים משומשים שהם לא יפנים\היברדים),

לי אמרו "שתרצה לסגור נבדוק מה אפשר לעשות עוד מבחינת המחיר".

פורסם

לא יודע לחיצים או לא... כשאני הייתי שם הציעו לי מחירים "הזויים" (15 אלף לפחות מעל למחירי השוק) ואפילו סרבו לתת היסתוריית טיפולים בלי מקדמה.

@eyalgottfried לנוכח ההתפתחויות האחרונות בשרשור של רצועת הטיימינג (2 אנשים שהלך להם מנוע זמן קצר לאחר החלפת הרצועה) אני ממליץ לחפש רכב שעבר את החלפת הרצועה לפני לפחות חצי שנה.

פורסם

ולכן היסטוריה היא תנאי מקדים לבדיקה . לא הפוך. תסביר את זה ללובינסקי אני בטוח שהם מבינים את משמעות הרצועה על התקדמות המכירה. הם בישלו את זה.

פורסם

לבדיקה הזו יש ערך. "מעיכות" אפילו במשמעות נמוכה יהפכו בסבירות גבוהה למעיכות במשמעות גבוהה בבדיקה מטעמך.

ולכן זה סימן לעבור לרכב אחר ולא לבזבז כסף וזמו על הרכב הזה.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
לפני 12 שעות, borsood כתב:

לבדיקה הזו יש ערך. "מעיכות" אפילו במשמעות נמוכה יהפכו בסבירות גבוהה למעיכות במשמעות גבוהה בבדיקה מטעמך.

על סמך מה הסקת את זה בדיוק וממתי מעיכות זה משמעות גבוהה?

מעיכה בדלת כי איזה גאון פתח עליך דלת, זו משמעות גבוהה? בוא לא נגזים.

• אהבתי 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

במקרה שלי הבדיקה של אוטוסנטר דיי הייתה קרובה לבדיקה מטעמי. לא גילו שם משהו יוצא דופן חוץ מזה שהרכב צריך טיפול, אבל עדיין לא הייתי מוותר בדיעבד על בדיקה מטעמי, זה חשוב בשביל השקט הנפשי. 

כבר היו מקרים שגילו שהרכב עבר תאונה הרבה יותר קשה ממעיכה ויש בעיות נוספות שהבדיקה שלהם לא מצביעה עליהם. 

• תוכן חדש...