Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים ערב טוב

התלבטנו בין כמה דגמים בסוף הלכנו על יונדאי איוניק בתור בחירה וטיוטה האוריס התקציב שלנו  60K  לערך  בחרנו בדגמים בגלל חסכוניות ומקום גדול יחסית 

הייתי באלבר ובשלמה בנתיים קבעתי ללובינסקי ואלדן ובאד'ט 

מתי אני אמור לחשוד או להבין שמשהו לא בסדר, המחירון אומנם גבוה אבל כשהרכב ליסינג בכול זאת יורד 15% , פעם אחרונה שקניתי רכב היה מיד 1 פרטי בטרייד מוביל אבל המחירים שלהם מאוד יקרים

הנה 2 איוניק והאוריס אחד שהציעו לי בשלמה האם יש משהו שאמור לגרום לי לחשוד בבדיקות כאלו ? בעיקר שמתי לב מתי הוא אוחסן אצלהם וכמה זמן היה

אודה לטיפים או עזרה בנושא האם הדגמים האלו טובים ומה מהם כדאי לבחור,האם לשים לב לדברים מסוימים 

תודה רבה 

3.jpeg

2.jpeg

1.jpeg

פורסם

הבידקה השניה נראית הטובה ביותר ללא תאונות רציניות.

בכול מקרה, חובה לקחת לבדיקה עצמאית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בדיקות מוזמנות - לא שוות הרבה.

אפילו אותו בודק חתום על שלושת הרכבים.

(ואפילו בראש העמודה ליד ה"לא תקין", כ"כ פחדו לרשום שם "תקין" והסתמכו רק על "V" - בראש העמודה, כוונתי)

מצטרף לדעה שהרכב השני כנראה במצב פחות טוב משני האחרים.

• רעיון טוב! 1

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...