Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על ביקורות רכבים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חייב לשאול, איזו הכשרה יש לך בשביל ללכת ולבחון כלי רכב ?

לפני כמה חודשים נתקלתי באיזה סרטון של ״בוחן״ רכב שעשה בדיקה בין רכבי ליסינג, בשלב מסויים הוא לקח סיוויק האצבק ונכנס איתה לכיכר ב50 קמ״ש והתלונן על תת היגוי ואמר שהאוטו מסוכן ואסור לקחת אותו או משהו כזה בגלל נטייה לתת היגוי, מיותר לציין שאין לסיוויק שום נטייה יוצאת דופן לתת היגוי אבל המומחה בסרטון קבע כבר גזר את דינו של הרכב, ככול הנראה כל רכב שהיה נכנס לכיכר במהירות הזו ולא קוראים לו לוטוס או מקלארן היה נכנס לתת היגוי אבל זה לא הפריע למומחה הזה עם הסרטון ביו טיוב...

פורסם
בתאריך 10.3.2021 בשעה 22:06, zvit כתב:

אם אתה עובד נכון וביושר אנשים יבואו אליך, ולא יתרחקו ממך. ולא, אי אפשר לצבור מוניטין טוב כשמחלטרים...

אם אתה יודע, באיזה הוצאות מדובר מההתחלה? כי זה בכל זאת נחשב כעסק.

יש לי חבר שאבא שלו עוסק בתחום ויש הרבה הוצאות כמו רישיון סחר בעלות של 3,500 ש''ח, תשלום שנתי לרואה חשבון בעלות של כ-1,500 ש''ח.

כפי שנאמר לי כאן גם ביטוח סחר שאני לא יודע כמה יותר יקר הוא מביטוח רגיל, בקיצור הרבה הוצאות אבל אין לי התלבטויות וזה מה שאני חפץ בו.

אגב, תיווצר כאן חפיפה נהדרת, ככה יהיו לי כל הזמן רכבים לסקר ;)

פורסם

ביטוח סחר כ-5000 ש"ח לשנה (בערך)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לפני שאתה בכלל הולך לקחת רכב,

שב עם דף לעט תכין תסריט ותלמד את הרכב שאתה הולך לדבר עליו.

יש איזה 6 ערוצים שעושים את אותה כתבה-לקחו "רכב גנרי כלשהו" ואמרו עליו בדיוק אותו דבר,אם תהיה השביעי איזה ערך תתן ולמה שמישהו יצפה בך?

דבר שני,ציוד צילום ועריכה-לא יודע כמה רקע יש לך אבל זה לוקח זמן.

גם איפה למקם את המצלמה,להדביק מוזיקה,לערוך וכו'.

אם אתה מתכוון להעלות סרטונים מצולמים בטלפון,יותר מ40 שניות אי אפשר לראות ככה.

בתאריך 11.3.2021 בשעה 18:15, Roycohen1979 כתב:

לאף אחד מאותם עורכי הסרטונים אין הכשרה לבחון כלי רכב.

ההכשרה היחידה שאתה צריך היא רשיון נהיגה בתוקף.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
בתאריך 11.3.2021 בשעה 18:15, Roycohen1979 כתב:

לפני כמה חודשים נתקלתי באיזה סרטון של ״בוחן״ רכב שעשה בדיקה בין רכבי ליסינג, בשלב מסויים הוא לקח סיוויק האצבק ונכנס איתה לכיכר ב50 קמ״ש והתלונן על תת היגוי ואמר שהאוטו מסוכן ואסור לקחת אותו או משהו כזה בגלל נטייה לתת היגוי, מיותר לציין שאין לסיוויק שום נטייה יוצאת דופן לתת היגוי אבל המומחה בסרטון קבע כבר גזר את דינו של הרכב, ככול הנראה כל רכב שהיה נכנס לכיכר במהירות הזו ולא קוראים לו לוטוס או מקלארן היה נכנס לתת היגוי אבל זה לא הפריע למומחה הזה עם הסרטון ביו טיוב...

שלום 

לא מזמן גם פירסם כתב באתר רכב ידוע שבחן את לקסוס lc500 שאמר ( לא ציטוט , מילים שלי ) שעם הלקסוס הוא לא יכול להכנס לסיבוב עם מצערת מלאה כמו שהוא יכול עם משפחתית ספורטיבית . והרי כולם יודעים שאם אתה בסיבוב עם מצערת מלאה אז אתה איטי מידי .

לדעתי כמעט בלתי אפשרי להעביר ביקורת רכב אובייקטיבית כי אחרת היבואנים לא יספקו רכבים למבחנים .

כתבתי את זה בעבר , לפני יותר משנתיים הצעתי את fk8 שלי לשני עיתונאי רכב לנסיעת מבחן והם לא חזרו אלי עם תשובה . כמובן שעד היום לא הופיעה כתבת מבחן לרכב ( להקיש על הרכב בסוכנות ולהגיד שהדיפיוזר הוא פלסטיק ולא קרבון זה לא מבחן רכב ) .

פורסם

הקפיצה הזו מבחינת "בא לי לכתוב\ליצור" לנושא טכני גרידא כמו רישיון סחר, קצת נראה לי מוגזם.

עדיף להתחיל לצלם עם מה שיש מאשר לבנות סטודיו וכל הכרוך בנושא ואז להתחיל לעשות סרטונים.

גם אם תצלם עם "מצלמת תפוח אדמה", אבל התוכן יהיה מעניין. אנשים יראו אותך.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...