Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מהו הרכב הנ"ל?

Guest Mikelt89
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• ספונסר פורום
פורסם

נקווה שבעברית זה לא יתורגם לאוי-וויי .....

אני מצדיע לאמיצים שיקנו ראשונים את המכונית הזו (ואחרות - בעיקר חשמליות - מסין).

אכן סין שמה לעצמה מטרה להפוך לכח המוביל בעולם בייצור רכבים חשמליים.

אבל בין ההצהרות וההבטחות, ובין קיומן - המרחק גדול.

לא הייתי רוצה להיות הנסיין של איכות ההרכבה, התכנון, התנהגות המרכב והמתלים, הבלמים, הסוללה.... בקיצור הבנתם את הפואנטה.

ראיתי שבאירופה (הולנד, גרמניה) הרכב הנ"ל מתומחר בין 36-40,000 יורו. לא זול גם שם. מעניין איך יתקבל.

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

פורסם
לפני 17 דקות, oriu כתב:

נקווה שבעברית זה לא יתורגם לאוי-וויי .....

אני מצדיע לאמיצים שיקנו ראשונים את המכונית הזו (ואחרות - בעיקר חשמליות - מסין).

אכן סין שמה לעצמה מטרה להפוך לכח המוביל בעולם בייצור רכבים חשמליים.

אבל בין ההצהרות וההבטחות, ובין קיומן - המרחק גדול.

לא הייתי רוצה להיות הנסיין של איכות ההרכבה, התכנון, התנהגות המרכב והמתלים, הבלמים, הסוללה.... בקיצור הבנתם את הפואנטה.

ראיתי שבאירופה (הולנד, גרמניה) הרכב הנ"ל מתומחר בין 36-40,000 יורו. לא זול גם שם. מעניין איך יתקבל.

אינני יודע מהיכן המידע והביטחון בהצהרה לעיל, אבל ה-MG ZS EV רכב מוצלח מאוד, ואלו רק סנוניות ראשונות

פורסם (נערך)

לדגם יש אמנם מחיר מלא אך בתכלס הדגם משווק באירופה רק בליסינג. לא יודע אם כך הדגם ישווק גם בישראל, אך אם זו הכוונה יש לו סיכוי הצלחה לא רע. בכלל בכל הקשור לרכב חשמלי אנחנו רגע לפני השקה של סוללות חדשות ומתקדמות יותר וכל מי שרוכש כיום רכב חשמלי שבטוח שהערך שלו ישמר היטב, יתכן  ויחטוף חזק עוד שנתיים שלוש. לכן דווקא ליסינג בהחלט יכול להתאים ליותר רוכשים כרגע. 

עריכה אחרונה על ידי ch2856
  • ספונסר פורום
פורסם
לפני 3 דקות, Ragnar כתב:

אינני יודע מהיכן המידע והביטחון בהצהרה לעיל, אבל ה-MG ZS EV רכב מוצלח מאוד, ואלו רק סנוניות ראשונות

הפוך גוטה, הפוך - המון חוסר ביטחון יש לי כשאני ניגש לרכב כזה...😉

אני "רק" אומר שעדיין אין מספיק ניסיון לאורך זמן עם הרכבים הללו, על מנת לגבש דעה מוצקה על אמינותם.

ואם כבר מדברים על אמינות, בטיחות ובכלל - הרי הסינים הרוויחו ביושר את החשדנות שלי (ושל רוב העולם). ברור שההתקדמות שלהם מהירה מאד, והסרט הנ"ל מ-2012, ואין עוררין שהם הופכים למעצמה לנגד עיננו. אישית, אני מתכונן להמתין עוד זמן מה לפני שבכלל אחשוב על בעלות של רכב סיני.

כשמדובר במכונה מורכבת שאתה אמור לבטוח בה עם חייך וחיי בני משפחתך - רכב סיני לא צריך לקבל את אותו היחס כמו איזה שיאומי.

אבל זו רק דעתי.

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

• תוכן חדש...