Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3 start stop לא נכנס לעבודה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מערכת ה start stop הפסיקה לעבוד ברכב.

בתצוגת משק הדלק רואים שסימן המצבר לא הופך לירוק אז חשבתי שזו הבעיה.

כרגע הוחלף מצבר חדש במסגרת אחריות של בוש אבל עדיין המערכת לא נכנסת לעבודה.

אותו סימן של מצבר שלא הופך לירוק.

מה עושים מכאן?

8D5BB28E-CAEB-4595-BA82-F9BB9E1AF7EB.jpeg

F7DE1487-FDC1-4F4C-B4D4-39683EB16C5F.jpeg

פורסם

עזוב מפריע זה ברכה, מערכת מיותרת שחוסכת כמה טיפות דלק ועולה לך במצברים יקרים יותר ובלאי מוגזם לסטרטר...

למרות שזאת ברכה הייתי בודק למה התקלה קוראת בשביל להיות בטוח שלא תשפיע על דברים האחרים וגם ישפיע על מחיר המכירה של האוטו.

פורסם

שלום יש שתי אפשריות ללכת למוסך לאפס את המערכת . או לחקות עד שתעבור 1000 קמ ואז המערכת תתאפס בעצמה !

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

פורסם

תאמין לי זכית. אל תגע. לא ראיתי שמישהו איבד מחירון בגלל אי תפקוד המערכת הזו. הרי יש כל כך הרבה תנאים כדי שהיא תעבוד.
גם לא נבדקת בטסט או מכון בדיקה כלשהוא. אז בכלל...
ולא , היא לא תשפר לך את צריכת הדלק במחשב.
סע בכיף. אולי היא תחזור אולי לא.

פורסם

אני פשוט רוצה להבין למה היא לא עובדת.

איזה סנסורים קשורים למערכת?

איך אני יכול לדעת כמה המצבר שלי טעון? אני יודע שצריך לפחות 75 אחוז כדי שהיא תיכנס לעבודה.

• תוכן חדש...