Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משקפי קריאה בגיל 47+

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום קיבלתי זוג מולטיפוקל מאופטיקנה שהזמנתי לפני שבוע ויום.

לא מחליף את האופטומטריסטית של הסניף המקומי שלהם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

טוב, אתה יודע, יש בינינו 150 ק"מ. הייתי אצל האופטומטריסטית שלהם לפני שבועיים וחצי והייתי אמור לקבל את המשקפיים לפני 10 ימים. עכשיו סגר, אז הסניף בו הזמנתי כנראה סגור (בקניון) ואצטרך להגיע לסניף אחר במקום עם בעיות חניה קשות. אבל קודם כל שהמשקפיים יגיעו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כשהזמנתי שאלתי מה קורה אם סוגרים אותם ונענתי שבגלל שזה מולטיפוקל לא שולחים הביתה ותהיה אפשרות לקבל או בסניף אחר או אצל האופטומטריסטית בבית.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 10 שעות, Night Driver כתב:

לא מחליף את האופטומטריסטית של הסניף המקומי שלהם.

לפני 9 שעות, Night Driver כתב:

לא שולחים הביתה ותהיה אפשרות לקבל או בסניף אחר או אצל האופטומטריסטית בבית.

🤔🤭

פורסם
בתאריך 1.1.2021 בשעה 22:03, Night Driver כתב:

ותמיד אני רואה אותה בלי בלי משקפיים.

זה מקביל למשפט על כך שאין בחורה מכוערת אלא מעט מדי אלכוהול?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לפות"ש - שים לב.
זהו התהליך שאני עברתי ואני משתף אותו תמיד כאשר יש צורך, אשמח אם יעזור גם לך.
הכל התחיל כמובן עם טישטוש ראייה למרחק קצר.

הלכתי לרופא עיניים בקהילה שאישר לי שזה הגיל, וחוץ מזה הכל תקין. "לך לאופטומטריסט", הוא אמר.
הלכתי לאופטומטריסט ידוע וטוב בגבעתיים, שמפאת כבודו לא אגיד כאן את שמו, והנ"ל ביצע בדיקה ואכן מצא שבעין אחת יש מספר (קטן מאד).

לקח כמה מאות ש"ח על הבדיקה וביקש עוד כמה (הרבה) מאד ש"ח על משקפיים. אני חושב שכל הסיפור התקרב ל- 1800 ש"ח, אני באמת אבל לא בטוח.

אמרתי לא שאני חדש בתחום וזה די מדהים אותי, הסכומים הללו. הוא חייך בהבנה. ביקשתי ממנו את תוצאות הבדיקה והוא סירב. אמרתי לו בנועם שהרי זה שלי, אני שילמתי על זה, לא? אז זהו. שזה שלו...
בלית ברירה הסכמתי והמתנתי בסבלנות עד שיגיע תורי להתאמת משקפיים מההיצע הדל שהיה לו שם. לאחר כרבע שעה שאלתי אותו - תגיד, וכמה אתה חושב ייקח המתחרה שלך מעבר לכביש? גם אותו הסכום? כאן הוא התחיל מייד לגמגם ואמר שמה שהוא הציע לי זה היוקרתי, ויש גם במחיר כזה וכזה (הרבה יותר זול) והמתחרה יציע לי סחורה סינית ובלה בלה בלה.
קמתי והלכתי.
תיאמתי תור עם בית הספר לאופטומטריסטים בבר אילן. הגעתי לשם, וביצעו לי בדיקת עיניים ע"י אחת המתלמדות בשנה האחרונה שלה בלימודים, כאשר כל שלב ניבדק ומאושר ע"י פרופסור-העל שמסתובב להם שם.
לאחר הבדיקה (שאני חייב לציין הייתה מעמיקה הרבה יותר מזאת של הבחור מגבעתיים וארכה גם כשעה) - קיבלתי התוצאות מודפסות והכל חינם אין כסף.
עם התוצאות הללו ניגשתי אל האתר www.zennioptical.com  והשאר היסטוריה.

פורסם
לפני שעתיים, m3x7r3m3 כתב:

זה מקביל למשפט על כך שאין בחורה מכוערת אלא מעט מדי אלכוהול?

האמת שהיא בסדר גמור. אחלה בחורה חייכנית ועם הרבה סבלנות.

• אהבתי 1

• תוכן חדש...