Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ לגבי Audi A4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים, אני מתעניין באאודי A4 שנת 2014, מנוע 1800 טורבו עם 120 כוחות סוס.

אשמח לדעת מהאנשים שכן מכירים את המנוע המורכב ברכב הזה, האם הוא אמין, האם יש בו בלאי מואץ של חלקים, ובגדול חוות דעת שלכם עליו.

היה לי לפני יונדאי i-35, לפחות עליו אני יודע ש"לא ראה מוסך" בכל התקופה שהיה אצלי..

תודה!

פורסם

זו הייתה הגירסת בסיס של אודי  שעלתה 242K,  בערך 30K פחות מגירסת הבסיס הקודמת עם ה-160 כ"ס. זה מנוע 1.8 טורבו שמשודך לתיבה רציפה של אודי (מולטירוניק) ולא ל-DSG.

מנועי ה-1.8 של VAG סבלו מאכילת שמן מוגברת, אולי בסדרה שלך זה כבר לא ככה. שווה בדיקה.

יש רמת אבזור בסיסית ויש אמת אבזור לקצ'ורי שכללה: מושבים חשמליים, קסנון, דיפוני עץ, חיישני נסיעה קדמיים ועוד כמה בולשיט 

אל תצפה לעלויות אחזקה של יונדאי אם אתה רוכש אודי. אתה בטוח מבין את זה.

אם כבר אתה רוכש אודי ומתכוון לשלם עלויות אחזקה של אודי, אז למה לרכוש רכב שדומה בביצועיו למשפחטומטית? בשביל הסמל? אתה יכול לרכוש סופרב עם DSG 6 בהרבה פחות כסף ואם אתה נעול על אודי אז תכוון את עצמך לדגם החזק יותר עם ה-170 כ"ס.

פורסם

לפני שרצים וכותבים דברים ב-Bold כדאי לדייק בעובדות.

נושא צריכת השמן במנועי אאודי מדגמים מסויימים רלוונטי לקודי מנוע מסוימים עד שנת 2012. קוד המנוע בדגם הרלוונטי הוא CDH ואינו נכלל ב"רשימה השחורה".

2/3 מדגמי A4 שנמכרו בשנת 2014 היו מהדגם הזה. 80% מהם היו מרמת הגימור Executive הבסיסית.

• אהבתי 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אחלה רכב ליום יום ונסיעות ארוכות.

יש לא מעט רכבים בתצורה של מנוע 1.8 - 120 כ"ס ששמו עליהם ציפים. מביא את הרכב לאזור ה 210 כ"ס ואז הוא נוסע אחלה (הגיר לא מדהים).

פורסם
לפני 7 שעות, zvit כתב:

לפני שרצים וכותבים דברים ב-Bold כדאי לדייק בעובדות.

איפה פה אין דיוק בעובדות?

לפני 12 שעות, dotan123 כתב:

אולי בסדרה שלך זה כבר לא ככה. שווה בדיקה

רשמתי לו שאולי אצלו זה לא ככה, דהיינו זה שווה בדיקה מפי גורם שיותר מבין בוואגיות (כמוך). מכיוון שלא הייתי בטוח, רשמתי אולי

חג שמח!!

פורסם

מקובל שכשמדגישים משהו זה בגלל שהוא חשוב ומבוסס מחר מישהו יעבור על השרשור הזה ולא יקרא עד הסוף.

אגלה לך "סוד": גם אני לא ידעתי אם המנוע הזה נכלל במנועים הבעייתיים או לא - לקח לי בדיוק 5 דקות לבדוק את העובדות לאשורן.

אם אתה לא בטוח - עדיף שלא תכתוב, ובוודאי שלא בהדגשה.

• אהבתי 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני שעתיים, zvit כתב:

אם אתה לא בטוח - עדיף שלא תכתוב

אני לא מסכים איתך בנושא הזה כ"כ. נכון, לא הייתי בטוח אבל זה נותן לפות"ש אופציה לבדוק את הנושא הזה או לשאול שאלות לגבי זה. לפחות שידע שהדבר קיים בחלק מהשנים.

• תוכן חדש...