Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול שמתי לב שאין לי מים במיכל המים ברכב (ממש לא ראו טיפה של מים, בלי שום קשר לסימונים מקסימום ומינימום).

מילאתי נוזל קירור. הרכב אצלי 3 שבועות וזאת פעם ראשונה שאני ממלא מים, אז מילאת נוזל ירוק (קראתי שהוא מתערבב יותר טוב עם נוזלי קירור אחרים שהבעלים הקודם אולי שם).

אחר כך נסעתי לטיול בכרמל, הלוך חזור בערך 200 קילומטר ולא הבחנתי בשום בעיה.

היום בבוקר התנעתי וראיתי שנורת check engine דולקת. נורה כתומה, לא אדומה.

האם זה משהו טבעי שקורה אחרי שממלאים נוזל קירור? האם זה אמור להיעלם (אולי כשהמנוע "יתרגל" לנוזל החדש? מצטער אם זה נשמע טיפשי, אני לא מבין בזה כלום).

אם זה לא טבעי, כמה דחוף לטפל בזה ומה כדאי לעשות?

מדובר על פיג'ו 308 שנת 2012.

תודה לעוזרים!

פורסם

אם היה נעלם קצת אחרי ריקון מלא אז היה קצת הגיוני (כי נשאר טיפה אוויר במערכת)

אבל אם הכל נעלם אז לא תקין בכלל, כנראה נזילה.

תבדוק את האוטו מלמטה אחרי שאתה ממלא ותראה אם נוזל.

המקרה המאוד גרוע וקיצוני שיכול לקרות זה שהלך הראש מנוע, האטם שלו והשמן והנוזל קירור מתערבבים.

דבר שאתה יכול לבדוק אם אתה מסתכל על הנוזל או השמן באוטו התערבבו ויש להם צבע של טחינה.

כמובן שזה נשמע קיצוני מדי בשביל השני אז מציע לך לבדוק נזילות קודם.

פורסם

תודה, רק כדי להבהיר הנוזל קירור לא נעלם. היה ריק ומילאתי, עכשיו מלא.

אבל דווקא אחרי שמילאתי נדלקה הנורה של המנוע.

• תוכן חדש...