Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי הרבה חפירות באינטרנט, קריאת אינספור פוסטים, הבנתי שאין מנוס מרכישת רכב רחב ממשפחת הsuv בעל מושב אחורי רחב-חייבת דחוף להחליף את הטויוטה קורולה 2017 שלא נכנסים בה 2 בוסטרים צרים עם חגורה רגילה וכיסא תינוק צר (שלא לדבר שפשוט אי אפשר לחגור את המושבים עם האיזופיקס). מכיוון שהתקציב חייב להיות נמוך מ100k ואנו מחזיקים רכבים קרוב לעשור, אני מחפשת רכב אמין. חשבתי על הדגמים הבאים, תוך התייחסות לדרישות של מושב אחורי רחב, מינימום תקלות וצריכת דלק סבירה:

1. אופל גרנדלנד x - שנתון 18

2. שברולט אקווינוקס 1.5T - שנתון 17-18

3. סיאט אטקה - שנתון 17-18

4. סקודה קארוק - שנתון 18

ישנן הצעות נוספות שלא שקלתי?

תודה

קרן

פורסם

שלום,
לסידור כזה של מושבי בטיחות כדאי לרכוש מיני וואן ולא ג'יפון.
בג'פונים שרשמת השורה השניה דומה במבנה לזו של קורולה שלכם.

במיני וואן השורה השניה מחולקת ל 3 מושבים נפרדים שזזים על המסילה קדימה/ אחורה.
טויוטה ורסו או פריוס פלוס היברידית יתאימו. גם סיטרואן С4 פיקאסו. וכמובן בשלושתם ישנו בונוס - מושבים נוספים בשורה השלישית שנשלפים מהריצפה במקרה הצורך.

• אהבתי 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני עברתי השנה לC4 פיקאסו . מB4 (רכב מנהלים לא ממש קטן) ההפרש שמים וארץ קל מאוד לחגור את הילדים. ואני מתחרט שלא עשיתי את זה קודם.

לגבי סיטרואן או לא.

נוחות והתאמה למשפחה- מושלם.

לא אמינות ברזל כמו ששמצטייר מהפורום. מצד שני לא נורא כמו שמדמיינים. והמחיר נמוך מאוווד!

פורסם
לפני 6 שעות, yd b-4 כתב:

אני עברתי השנה לC4 פיקאסו . מB4 (רכב מנהלים לא ממש קטן) ההפרש שמים וארץ קל מאוד לחגור את הילדים. ואני מתחרט שלא עשיתי את זה קודם.

לגבי סיטרואן או לא.

נוחות והתאמה למשפחה- מושלם.

לא אמינות ברזל כמו ששמצטייר מהפורום. מצד שני לא נורא כמו שמדמיינים. והמחיר נמוך מאוווד!

זו הייתה האפשרות הראשונה בגלל הגודל והמחיר אבל בגלל שאנחנו מחזיקים את המכוניות כל כך הרבה שנים, היא ירדה מהפרק -סיכון גדול מידי

פורסם

אז תמצאו את מהטויוטות ( ורסו/ פריוס פלוס ).

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 20 דקות, vladclar כתב:

אז תמצאו את מהטויוטות ( ורסו/ פריוס פלוס ).

ואם בכל זאת אני לא רוצה לרדת בשנתון כי הטויוטות יקרות מאוד, האם יש לך המלצה על אחד מהדגמים שרשמתי?

פורסם

לא,
כי הרכבים האלה לא נותנים לך שיפור מצב המושבים בשורה השניה.

פורסם
לפני 5 דקות, motizkn כתב:

הדגמים שציינתה עוד לא השתנו, ממליץ לך ללכת לסוכנות רכב ולבדוק בעצמך את המושב האחורי (תביא איתך בוסטר).

אני מעוניינת לדעת אם חלק מהמדגמים שציינתי ישנם בעיות תחזוקה כלשהי?

פורסם

1) אופל גרנדלנד x זה גירסה יותר סטנדרטית של ה 3008 ולא ידוע על בעיות מיוחדות.

2) שברולט אקווינוקס 1.5T, פחות מכיר את הרכב

3,4) אחיות לבית VAG, חוץ מגיר DSG הידוע (אתה יכול לחפש בפורום יש מלא מידע) ולמיטב זיכרוני גומיות באטקה לא ידוע על בעיות מיוחדות.

טסלה 3 2022

פורסם
אז למעשה אתה טוען שכל הכתבות מהסוג הנל הן לא נכונות? 
https://m.icar.co.il/חדשות_רכב/3_ילדים_מאחור:_אלה_המכוניות_המתאימות/
בכתבה הזאת, מלבד סיטרואן C5 איירקרוס ( שהוא מתאים לכם אבל יקר מדי ), לא היתה התייחסות לחלוקת המושבים בשורה השניה.
בכל הרכבים האלה, וגם ברשימה שלך, יש שני מקומות מלאים ומקום צר יותר באמצע ( כמו בתמונה שבכתבה ).
האם המקום הצר הזה יתאים לכיסא בטיחות? תלוי בגודל הכיסא.
תצטרכו לגשת עם מושבי הבטיחות שלכם לסוכנויות ולנסות להתקין אותם. לא רק הרוחב הכללי חשוב, אלא גם מיקום החגורות.

פורסם
לפני כשעה, vladclar כתב:

בכתבה הזאת, מלבד סיטרואן C5 איירקרוס ( שהוא מתאים לכם אבל יקר מדי ), לא היתה התייחסות לחלוקת המושבים בשורה השניה.
בכל הרכבים האלה, וגם ברשימה שלך, יש שני מקומות מלאים ומקום צר יותר באמצע ( כמו בתמונה שבכתבה ).
האם המקום הצר הזה יתאים לכיסא בטיחות? תלוי בגודל הכיסא.
תצטרכו לגשת עם מושבי הבטיחות שלכם לסוכנויות ולנסות להתקין אותם. לא רק הרוחב הכללי חשוב, אלא גם מיקום החגורות.

תודה! מתכננת לעשות את זה

פורסם

פות"ש, לדעתי החשיבה שלך לא נכונה.

הדבר הכי חשוב הוא שהרכב יתאים ל-3 ילדים בצורה נוחה. אם זה לא יקרה, כל המהלך הזה לא באמת משתלם.

אני חושב שיהיה עדיף עבורך או לקנות אחת מהטויוטות שהוצעה בהתחלה ובמקרה הגרוע להחליף אחרי פחות מעשור (שזו פשרה, אבל עדיפה ע"פ רכב שלא מתאים) או לקנות את הסיטרואן בפחות מהתקציב, ומקס' לתקן משהו בחלק מההפרש שישאר לך ביד (וגם, אולי להחליף אחרי 5 או 7 שנים - גם זו פשרה, וגם היא עדיפה לדעתי ע"פ רכב לא מתאים).

אם תמצאי סיטרואן ספייסטורר עם מנוע 1.2 - מדובר באותו מנוע של הגרנדלנד, אז פה בכלל לדעתי אין בסיס להשוואה. הבעייה שהיא מאוד נדירה (אין כרגע אחת ביד2).

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
בתאריך 12.12.2020 בשעה 23:14, קרן1234 כתב:

אחרי הרבה חפירות באינטרנט, קריאת אינספור פוסטים, הבנתי שאין מנוס מרכישת רכב רחב ממשפחת הsuv בעל מושב אחורי רחב-חייבת דחוף להחליף את הטויוטה קורולה 2017 שלא נכנסים בה 2 בוסטרים צרים עם חגורה רגילה וכיסא תינוק צר (שלא לדבר שפשוט אי אפשר לחגור את המושבים עם האיזופיקס). מכיוון שהתקציב חייב להיות נמוך מ100k ואנו מחזיקים רכבים קרוב לעשור, אני מחפשת רכב אמין. חשבתי על הדגמים הבאים, תוך התייחסות לדרישות של מושב אחורי רחב, מינימום תקלות וצריכת דלק סבירה:

1. אופל גרנדלנד x - שנתון 18

2. שברולט אקווינוקס 1.5T - שנתון 17-18

3. סיאט אטקה - שנתון 17-18

4. סקודה קארוק - שנתון 18

ישנן הצעות נוספות שלא שקלתי?

תודה

קרן

מדוע אינך שוקלת את הקיה ספורטאז'? מהכרות קודמת שלי עם הרכב, הוא מספיק גדול ומרווח מאוד מבפנים. יש לו כל מיני גרסאות שונות כולל דיזל ומאמין שאתם יכולים למצוא רכב במצב מצויין בשנתון טוב שיעמוד בתקציב שלכם.. כי יש לו שוק טוב

• תוכן חדש...