Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה,  כמו בכל דבר יש רמות שונות של תמורה כספית ואיכות. ניתן להביא למשל מחשב עם מעבד 10600K שהוא די זול, ומעבד 10900K שיקר, עם זאת הביצועים יהיו דומים מאוד במשחקים.

אם נחזור לתחום הרכב, מהו טווח המחירים עבור רמקולים שיספקו פידאליות מעולה וצליל נעים ויפה, אך לא יכבידו מידי על הכיס?

אני נוסע על אוטו די ישן ואני אשאר איתו עוד הרבה שנים, חשוב לי שלפחות המוזיקה תהיה חוויה טובה. יש לי מערכת אנדרואיד עם צ'יפ אאודיו מוביל ואפילו הרמקולים בני ה-11 שבאו עם הרכב נשמעים לא רע. המגבר המובנה מספק עוצמה של 30W ל-4 ערוצים ב-4 אוהם. או 55W ל-4 ערוצים ב-2 אוהם. אוסיף כי יש לי סאב באוטו (פיוניר 12 אינץ, 2 אוהם 350 RMS).

כנראה חשוב לכוון לרמקולים עם נצילות גבוהה ואוהם נמוך יותר (כמו Kappa למשל). מה אתם ממליצים לי? 

תודה רבה 😃

פורסם

לגילוי נאות אני עובד בתחום.
השאלה היא לאיזה רמה אתה רוצה להגיע? שמעת משהו אצל חבר או חובבן אודיו שאהבת?
עדיף שתדע מה הכיוון שלך וכמובן צריך לפני שאתה מוציא כסף לבנות תוכנית מה עושים איך ולמה כי בתחום הsq התכנון מאוד מאוד חשוב וימנע ממך להוציא אלפי שקלים שהם ״דמי לימוד״ מהסיבה ש יגידו לך מחיר יקר והוא מוצדק ואתה תחפש בזול יותר (סביר להניח) ואחר כך תתבאס מהתוצאה ותוציא שוב כסף
לגבי מחירים אני לא יכול לפרסם פה דברים כאלה אבל קיימים מוצרים עם יותר value for money לאומת מוצרים אחרים

Sent from my iPhone using Tapatalk

גילוי נאות אני עובד בתחום האודיו לרכב . 
בעל עסק להתקנה ומכירת ציוד אודיו לרכב סאונד קלאב 

https://www.facebook.com/Soundclubgarage

פורסם

היי, לא שמעתי משהו ספציפי אצל מישהו, אבל אני כן חובב אאודיו ויש לי בבית מגבר אוזניות וגם DAC. ואני משתמש באוזניות איכותיות.

הכיוון שלי מבחינת סגנון מוזיקה? הכל מהכל, חשוב לי שיהיה צליל נעים, לא צורה מדי אך מספיק חד. כמה אני מוכן להשקיע, הייתי אומר עד אלף שקל +- כולל הכל ובגדול עדיף פחות אם זה אפשרי בכלל.

אשמח גם אם תרשום לי בפרטי לגבי מוצרים שונים אם אתה יכול. אני בסה"כ סטודנט אז אני לא יכול להתפרע יותר מדי חח

פורסם

בתקציב שאתה נתת לדעתי כדאי לך לחפש רמקולים נצילים שאפשר להשתמש עם ההגברה שיש לך אבל אתה לא תקבל תוצאה hifi כמו שאתה מחפש

פורסם

ולדעתך זה כן יכול להיות חוויתי וכיפי בתקציב הזה? מה לגבי קניה מיד שניה? 

חשבתי על Infinity Kappa בתקציב, איך הם באמת בספקטרום של הפידאליות?

פורסם

יצא לי לשמוע סט נמוך יותר של אינפיניטי לדעתי האישית הוא צורם מאוד בהתקנה עם קרוסאובר ואין לך ממש מה לעשות עם זה אם אתה לא משתמש בפרוססור צרה צרורה.
יד שניה גם אופציה אבל תזכור רמקולים זה חלקים שהם בתנועה כל הזמן , עדיף להשקיע על חדש כדי שישמר הרבה שנים . אני אישית אוהב להשתמש ברמקולים שהצליל שלהם רך ועמוק ולא צורם לאוזן גם בווליום גבוה

• תוכן חדש...