Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט אם לחכות עד ינואר או לקנות עכשיו.

אם אחכה עד ינואר - מחיר הרכב במכירה יהיה מעט גבוה יותר לדעתי: נכון שהמחירונים הם כרגע לפי חודש, אבל מי שרוצה רכב משנתון מסויים, עלול להתרחק מהמחיר הגבוה יחסית של רכב מדצמבר לעומת רכב מתחילת או אמצע השנה.

אני מעוניין לקנות טויוטה ולא צפוי להגיע דגם חדש בקרוב. יחד עם זאת, המוכר מזהיר שההנחה שנתן לי היא הנחת סוף שנה וכבר לא תהיה קיימת בסוף דצמבר... קשה לי להעריך את גובה ההנחה אבל היא לא גבוהה.

האם יש פה מישהו עם נסיון שיכול להגיד האם ההנחות אכן קטנות בינואר?

פורסם

לא הבנתי. האם מדובר ברכב חדש או יד שניה (ומעלה)? אם מדובר בחדש - האם הסוכנות הכריזה על מבצע כלשהו ?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מדובר ברכב חדש. קיבלתי הנחה, אבל לא משמעותית: כ-1000-1500 ש״ח מהמחיר הרשמי, פלוס הוסיפו לי קודן, כספת, מרימי שמשות וחיישני רוורס.

לטענתם זה מבצע סוף שנה.

פורסם

קשה לדעת איזה מבצעים יהיו או לא יהיו בינואר. הניחוש שלי הוא שלפחות חלק מההתקנות תקבל גם בינואר, אבל זה ניחוש, לא ידיעה.

הגישה שלי היא כי רכב נרכש כאשר הוא דרוש.להוסיף כי אני מחזיק במכוניות מספיק שנים כדי ש"חודש העליה לכביש" יהיה חסר משמעות במחירון המכירה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

טויוטה הכי בעיתיים במתן הנחות.

תמיד בסוף שנה אנשי המכירות מנסים לדחוף את הרכב בטענה שבשנה החדשה לא יהיו הנחות.

לדעתי, חכה לינואר ואז תלך להתמקח, אתה צריך להראות להם שאתה מתלבט ולא סגור על טויוטה אחרת לא תקבל מהם כלום.

פורסם

תלוי ברכב, אם מדובר על טויוטה רוב הרכבים שלהם היברדיים, מינואר המס הולך לעלות לכן המחיר יעלה בוודאות, מדובר על עליה ממס 45% ל50% אם אני לא טועה,אך קשה להגיד בוודאות בכמה יעלה.

הנחה של אלף שח על רכב חדש כמעט ולא תהיה מורגשת.. כך שיש להתחשב בעלית המחירים המתוכננת ומלאי זמין של רכבים( לי הצבע חשוב מאוד ולא תמיד יש במלאי בדיוק את מה שאתה מחפש).

פורסם
לפני 21 שעות, Romanbeliavsky כתב:

היברדיים, מינואר המס הולך לעלות לכן המחיר יעלה בוודאות, מדובר על עליה ממס 45% ל50% אם אני לא טועה,אך קשה להגיד בוודאות בכמה יעלה.

אתה בטוח? לא מצאתי סימוכין לזה. לפי מה שהבנתי העליה התרחשה כבר השנה.

תוכל להוסיף קישור או עוד פרטים?  תודה.

פורסם

להלן מתווה המעבר המדורג לשיעורי המס הרגילים:

2019 (כיום)

2020

2021

2022

2023

2024

רכב היברידי עד ציון ירוק 130

30%

45%