Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

די נדלקתי על המוצר הבא, מעין שילוב בין פתרון לבעיית גישת למים ויכולת לזרוק כאבל מאריך מהחלון לחניה למטה ולספק חיבור חשמל

לאחר חיפוש בפורום ומעבר על עשרת עמודי התוצאות הראשונים ראיתי שלא דנו הרבה במוצר (לעומת ה auquatak)

מהמעט אזכורים שראיתי עליו (אזכור אחד או שניים) ראיתי שהוא שובק חיים.

אני תוהה אם מדובר במקרה בודד וחריג או שהדגם הנ"ל באמת לא מוצלח.

מקווה שמאז הפוסטים עליהם עברתי מישהו נוסף התנסה בו ויכול להעיד על איכותי.

עריכה אחרונה על ידי Igal G
פורסם
בתאריך 2.11.2020 בשעה 23:52, Igal G כתב:

לאחר חיפוש בפורום ומעבר על עשרת עמודי התוצאות הראשונים ראיתי שלא דנו הרבה במוצר (לעומת ה auquatak)

ה AQT 33-11 הוא השם הקודם ל AQUATAK 110.

יש לי את ה AQUATAK 110 כבר שנה וחצי, יופי של מכשיר.

לרוב אני שוטף איתו את המכוניות (בד"כ  2-3 ברצף) ולאחרונה גם יצא לי לעבוד איתו קצת יותר אינטנסיבית (שטיפה בלחץ לגג של חבר וכד').
אני מקפיד על 15 דקות עבודה רצופה ו-15 דקות מנוחה רצופה.
עדיין עובד כמו חדש. ממליץ.

איציק 

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
בתאריך 4.11.2020 בשעה 15:35, איציק נ. כתב:

ה AQT 33-11 הוא השם הקודם ל AQUATAK 110.

יש לי את ה AQUATAK 110 כבר שנה וחצי, יופי של מכשיר.

לרוב אני שוטף איתו את המכוניות (בד"כ  2-3 ברצף) ולאחרונה גם יצא לי לעבוד איתו קצת יותר אינטנסיבית (שטיפה בלחץ לגג של חבר וכד').
אני מקפיד על 15 דקות עבודה רצופה ו-15 דקות מנוחה רצופה.
עדיין עובד כמו חדש. ממליץ.

איציק 

כלומר, מדובר בדגם המחודש של 110 ?

שמח לשמוע המלצות, אגב למה 15 דק מנוחה ? 

פורסם

הפוך. ה 33-11 הוא הישן יותר. ה 110 חדש יותר. 

מכשירים ביתיים ו/או זולים לא מיועדים לעבודה ממושכת עם יד על ההדק של יותר מ 15 דקות רצוף, לכן חייבים לתת לו להתקרר. בשטיפה של מכוניות בבית זה לא רלוונטי כי אתה לא מחזיק את ההדק לחוץ 15 דקות רצוף, יותר בכיוון של 2-3 דקות. 

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני לא בטוח שה 110 יכול לינוק ממיכל, זו הייחודיות של 3311 שהוא לא מחייב חיבור למקור מים 

הבהרה חשובה לגבי משך עבודה, האמת שעד היום בשטיפות שעשיתי עם מכשיר ג'ימי של חבר לא הגענו למצב של שטיפה ממושכת מעל 15 דק

פורסם (נערך)

אני משתמש ב110 עם חיבור לדלי. אי אפשר האמת אפילו לקרוא לזה חיבור, סתם זורק צינור פנימה, עובד יופי.

עריכה אחרונה על ידי imprezadude
  • רעיון טוב! 1
פורסם

כל סדרת ה AQUATAK של בוש, לרבות ה 110 (ולפי מקורות ברשת, גם הסדרה הקודמת של ה 33-11 ודומיו) - כולם יכולים לשאוב מים מדלי.

(גם אני עובד בשאיבה מדלי כאשר שוטף מכוניות)

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם (נערך)

מקורות ברשת (אם התכוונת לאתרים שמוכרים/סוקרים את המוצר) זה נחמד אבל אני בוחר להסתמך על התנסות אישית של משתמשים

הופתעתי לגלות שגם תאור מוצר שמותבע על המוצר עצמו לא תמיד מתקיים במבחן האמת (הייתי שמח גם לציין של מותג עליו אני מדבר אבל תלוי חוקי פורום)

אז אם לסכים,

AQUATAK 110 - נמצא ברשותך איציק וIMPREZA DUDE ובאמת שואב מהדלי

שהפוסט הזה ישמש גם אחרים - יש עדויות מהשטח על 3311 לגבי שאיבה מהדלי ? או לחליפין איזה מהמכשירים בסדרה הזו של בוש בעלי יכולת שאיבה מהדלי ?

חייב לציין שהרצתי מספר חיפושים בגוגל ואפילו באנגלית קיימת מעט מאוד התייחסות לשאיבה מהדלי 

עריכה אחרונה על ידי Igal G
פורסם

אם אתה לא סומך על סקירות מצולמות של אנשים מכל העולם בדבר דגמים מסויימים - זה כבר עניין שלך. 

אני דווקא סומך לא מעט על סקירות מצולמות של אנשים מכל העולם. 

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק

התכוונתי לסיקורים מסוג wisebuy או של יבואנים עצמם

סיקורי וידאו של משתמשים פרטיים משמשים אותי ביום יום

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אנצל את הדיון הזה והנוכחים בו לטובת התלבטות

נכון להיום יש לי גישה לחשמל אבל מקום המגורים יכול להשתנות בעתיד

אני בהתלבטות אם לקנות את הבוש המדובר, להנות מלחץ נורמלי אבל להיות בחוסר וודאות אם יהיה בו שימוש בהמשך

או ללכת על בטוח אבל גם על לחץ חלש משמעותית ולקנות את הנייד של jimmy

המחיר די זהה בשני המקרים

מה דעתכם ?

• תוכן חדש...