Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו קליאו 2016 ידנית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

כרכב שני הוצע לי רנו קליאו שנת 2016 עם 73 אלף ק״מ, פרטית נהג יחיד.

אני שייך לדור ההוא שעל הצרפתיות יש חרם כלשהו.

הרכב הנ״ל מטרתו נסיעה לעבודה ובית, עליות של חיפה ובממוצע של 500 ק״מ בשבוע.

האם הדגם הנ״ל, exprestion , יענה על הדרישות של חסכוני ואמין?

פורסם

לא תהיה לה בעיה עם עליות, גם מבחינת אמינות הדגם נחשב למוצלח.

מבחינת נוחות הוא פחות מצטיין על שברים עקב מתלים קשים, אך המושבים נוחים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ידני 0.9 טורבו או 1.2 ידנית אטמוספרית?

0.9 טורבו היו רכב זריז אמין וחסכוני מאוד.

אני עם 110,000 ק"מ ונותן בראש כמו גדול.

פורסם

ה0.9 משמעותית חזקה יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אין ב 2016 קליאו ידני עם מנוע 1.2,
רק 0.9 טורבו. רכב מוצלח מאוד, חסכוני וזריז.

• רעיון טוב! 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

רכב מומלץ מאוד, הכי אמין של רנו מאותו הדור (ואמין באופן כללי), מסתדר סבבה ובלי בעיה עם העליות של חיפה אבל אל תצפה לצריכה מדהימה בתנאים כאלו רק בגלל שהמנוע קטן, יאכל דלק יפה אבל זה לא חריג, כל מנוע טורבו בנזין בתנאים עירוניים כאלה לא יהיה שיא החיסכון. בגדול בתנאים נורמלים ובטח בנסיעה בין עירונית הרכב חסכוני סבבה. 

• רעיון טוב! 1
פורסם
בתאריך 30.9.2020 בשעה 19:51, Doron_Z כתב:

רכב מומלץ מאוד, הכי אמין של רנו מאותו הדור (ואמין באופן כללי), מסתדר סבבה ובלי בעיה עם העליות של חיפה אבל אל תצפה לצריכה מדהימה בתנאים כאלו רק בגלל שהמנוע קטן, יאכל דלק יפה אבל זה לא חריג, כל מנוע טורבו בנזין בתנאים עירוניים כאלה לא יהיה שיא החיסכון. בגדול בתנאים נורמלים ובטח בנסיעה בין עירונית הרכב חסכוני סבבה. 

כמה זה חסכוני סבבה?

בנהיגה בעיקר בין-עירונית אפשר להגיע ל1:16+ ? 

פורסם

אף פעם לא ראיתי במשאבה 1 ל 20 כי תמיד הייתי נוסע גם עירוני אבל במחשב רכב זה מגיע בנסיעה בין עירונית רגועה בקלות לזה והפער הוא לא כזה גדול, אבל אני מדבר על נהיגה רגועה כאמור. בגדול הרכב חסכוני בצורה טובה מאוד בסכ״ה, לז׳אנר שלו של רכבי טורבו צנומי נפח אני לא בטוח שיש הרבה יותר מזה ממש, זה כמובן לא דיזל או היברידי אבל בבנזין זה ברמות הגבוהות.

פורסם
בתאריך 30.9.2020 בשעה 19:51, Doron_Z כתב:

תודה על התגובה, השאלה שלי נוגעת יותר לפחד מהסטיגמה של הצרפתיות..״מי מתקרב לצרפתיות..למה לשלם זול ולשלם יקר במוסך..בעיות חשמל..״ אחרי הכל זה יהיה רכב שני ואני מחפש חסכוני ולא בא לי לבלות במוסך..הייתי מת למצוא סוזוקי בלאנו ידנית ואז אין התלבטות אבל פשוט אין ואם יש אז עם 100 אלף קמ ומעלה...

פורסם

אם אתה בראש של סוזוקי בלאנו ודומיו וכל מה שאתה רוצה זה נטו אמינות וחיסכון אז אולי תחפש משהו אחר לטעמי. 

הקליאו אמינה מאוד ביחס לז'אנר ככל הידוע לי אבל זה עדיין רכב שיש לו קטע של להיות קצת יותר מרכב שנע מנקודה א' ל ב' במינימום אפשרי של כאב ראש

פורסם
בתאריך 1.10.2020 בשעה 21:53, Doron_Z כתב:

בין עירוני רגוע במהירות 90-100 אפשר יותר בלי בעיה גם 1 ל 20.

אני נוסע כל יום בינעירוני והיו כמה פעמים שמנוע צרך את מה שציינת, עולה את ירושלים כל יום.

רכב מומלץ ביותר.

• רעיון טוב! 2
פורסם (נערך)

חסרונות - אפשר להסתדר עם הכוח אבל זה לא אומר שהיא חזקה, ברור שמי שאוהב רכב חזק זה ייחשב חלש מבחינתו אבל מספיק כוח להתנהל איתה בלי בעיות? יש כמו שאתה רואה גם מפידבקים אחרים של בעלי הרכב. 

חסרון נוסף - נוחות לא צרפתית בעליל, יותר כיול נוקשה וספורטיבי מאשר נוח. 

צפופה יחסית מאחור ואיכות חומרים לא מדהימה. הבנתי גם שמדחס המזגן רגיש יחסית בשנים מסויימות ויכול להתפגר, לא משהו שחוויתי. 

עוד חיסרון - מזגן בינוני מינוס. 

ברור שלא חסרים חסרונות אבל כחבילה הוא VFM מעולה לדעתי. 

מבחינת ביטוח יצא לי גרושים לנהג מעל 30 ללא תאונות - 2400 מקיף פלוס חובה עם הגבלת קילומטר קטנה (עד 12,000 בשנה נראה לי) בליברה. 

עריכה אחרונה על ידי Doron_Z
  • תוכן חדש...