Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וחג שמח

לאחרונה החלטתי לשדרג את המערכת ברכב שלי, מאזדה CX5 מודל 2016. עד עכשיו היו מותקנים אצלי קומפוננט Hertz Cento + מגבר 4 ערוצים של מאסיב + סאב סיני דק בגישור(עקב בעיית מקום ובעיית אישה). הרמקולים המקוריים בדלתות האחוריות נשארו ועבדו, והכל חובר דרך High level באמצעות מנחת 4 ערוצים של Audison.

השידרוג כלל בניה של פלטה חדשה שעליה נוספו גם פרוססור Helix DSP.3 + מגבר 6 ערוצים Audio System + רמקולים אחוריים של Xcelsus. החיבור בוצע דרך High level ישירות לכניסה ב Helix, אך לא קיבלנו שום סאונד. ניסינו לחבר דרך המנחת ואז מהמנחת דרך RCA ישירות ל Helix ועדיין אין סאונד. עשינו ניסוי וחיברנו RCA מהמערכת של המתקין ל Helix  והכל עובד ויש סאונד, ככה ששללנו בעיות בפרוססור/מגברים/רמקולים. אם כן הבעיה שלנו היא בחיבור High level שמשום מה אינו מעביר סאונד.

המתקין שלי טוען שזו בעיה ברכב, שהמערכת כנראה מזהה שאין חיבור של רמקול שיוצר התנגדות ולכן לא מעבירה את האות בכלל דרך ה High level . בהתקנה הקודמת הרמקולים האחוריים המקוריים כן היו מחוברים ולכן לא הייתה בעיה בחיבור דרך המנחת ולכן היה לי סאונד.

האם מישהו נתקל בבעיה שכזו עם מאזדה או כל רכב אחר? מה הפתרונות שיש לי בהנחה שאינני מעוניין להחליף את יחידת הראש וכן מעוניין להשתמש ב High level?

פורסם

המון תודה [emoji120]
ראיתי שיש 3 סוגים של של ה lgd הזה. איך אפשר לדעת איזה סוג אני צריך?
האם יש את ה lgd הזה בארץ או מוצר מקביל לו?

Sent from my HD1900 using Tapatalk

• תוכן חדש...