Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לפני קניה של אוקטביה 2017

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני לפני קניה של אוקטביה 2017 צורה חדשה. תמיד הייתי עם יפניות וקצת חושש אבל נדלקתי על הרכב... מחר אני עושה בדיקה במכון יש משהו מיוחד שאני צריך לדעת או לבדוק? 

פורסם

ממי אתה רוכש: מפרטי? מחברת ליסינג?

בקש מהמוכר דו"ח סליקה של עבר ביטוחי תמורת 10 ש"ח תוכל לקבל פרטים האם היו אירועי ביטוח בעברו של הרכב, ואם היו, מה היה גודל הנזק.

הדו"ח אפקטיבי כשמדובר ברכב שלא היה בליסינג, ברכב ליסינג המידע המתקבל הוא חלקי ביותר.

לאחר שתוודא שלא היו תאונות משמעותיות בעברו של הרכב - תוכל לקחת אותו לבדיקה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תבקש לראות היסטוריית טיפולים לפני הבדיקה, ותנסה לראות מההסטוריה אם היו תקלות מיוחדות או תאונות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אשמח לקבל פרטים על המכירה (קילומטרז', נפח מנוע, מחיר) היות ואני בשלבי קניה של אוקטביה כזו מליסינג ומנסה להבין מה המחיר הריאלי.

תודה!

• תוכן חדש...