Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אז נסגרתי על קניית הונדה גאז יד שנייה (2016-2017). בלוחות אין כמעט הצע של מכוניות כאלו. איך הייתם ממליצים לחפש את האחת?

תודה רבה!

פורסם

אוטוסנטר, טרייד מוביל, סוכנויות משנה של "מאיר" ולנסות לדוג בלוח יד 2, בשביל רכב במצב טוב צריך גם להיות זריזים - ככה זה עם הדגם הנ"ל.
וכמובן צריך להיות שלם עם החסרון של ג'אז - מנוע לא חזק לעומת המתחרים ( עם מנועי טורבו קטנים/ 1500 -1600 אטמוספריים).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תנסה לבדוק מול חברת SUNCAR בתל אביב.

רכשתי מהם הונדה ג'אז 2017 בשבוע שעבר.

בתקופה הזו חוזרות אליהן מכוניות מליסינג עם ק"מ נמוך יחסית. 

פורסם

ההתרשמות שלי מהחברה הייתה טובה מאוד.

אמינים ומספרים הכל על הרכב.

קיבלתי טופס טיפולים מלא על הרכב. הרכב טופל בזמן.

כשהגעתי לסוכנות היו 4 הונדה ג'אז שהגיעו מליסינג. כשיצאתי מהסוכנות כולן נמכרו. 

פורסם
בתאריך 27.7.2020 בשעה 21:16, vladclar כתב:

אוטוסנטר, טרייד מוביל, סוכנויות משנה של "מאיר" ולנסות לדוג בלוח יד 2, בשביל רכב במצב טוב צריך גם להיות זריזים - ככה זה עם הדגם הנ"ל.
וכמובן צריך להיות שלם עם החסרון של ג'אז - מנוע לא חזק לעומת המתחרים ( עם מנועי טורבו קטנים/ 1500 -1600 אטמוספריים).

כשאני ניסיתי למצוא מהחברות מהסוג הזה הונדה ג'אז זאת היתה חוויה עגומה מאוד.

קודם כל מרבית ההיצע שלהם זה רכבים קרועים שהנציג מנסה למכור לך "80 אלף קמ בשנתיים? זה לא הרבה לכזה סוג רכב" ושאר ירקות.

דבר שני עקב הביקוש הגבוהה של הגאז לא היתה אפילו סוכנות אחת שלא ניסתה לעקוץ אותי במחירון. שואלים אותם מה המחירון של הרכב והם נותנים לך מחר של בעלות פרטית, כאשר אתה אומר להם שיש עוד הפחתה עקב בעלות ליסינג הם צוחקים לך בפנים. "הפחתת בעלות זאת רק המלצת המחירון ולא חלק ממנו" הם אומרים המנוולים האלו, וזה עצוב כי יש כאלה שאוכלים אתזה.

ממליץ להתרחק מכל החברות שמוכרות גרוטאות יוצאות ליסינג.

פורסם

אתה יכול להמליץ כל מה שבא לך, אבל כמעט אין רכבים כאלה למכירה, לא מליסינג ולא מפרטי - לא מדובר בקורולה/ איוניק/ ספורטאז' ( שיש מהם שפע מכל סוגי המוכרים ), ולכן צריך לבדוק כל דבר.
לא כתבתי שצריך לקנות רכב במצב ירוד, רק סבלנות יכולה לעזור.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 10 דקות, vladclar כתב:

אתה יכול להמליץ כל מה שבא לך, אבל כמעט אין רכבים כאלה למכירה, לא מליסינג ולא מפרטי - לא מדובר בקורולה/ איוניק/ ספורטאז' ( שיש מהם שפע מכל סוגי המוכרים ), ולכן צריך לבדוק כל דבר.
לא כתבתי שצריך לקנות רכב במצב ירוד, רק סבלנות יכולה לעזור.

מסכים בהחלט.

סבלנות וטיימינג טוב.

פורסם
לפני 35 דקות, tepic כתב:

קודם כל מרבית ההיצע שלהם זה רכבים קרועים שהנציג מנסה למכור לך "80 אלף קמ בשנתיים? זה לא הרבה לכזה סוג רכב" ושאר ירקות.

80 אלף ק"מ בשנתיים זה המון, לא משנה באיזה רכב מדובר.

מצד שני, סביר להניח שמדובר ברכב שרוב הנסועה שלו מחוץ לעיר, שזה אומר פחות בלאי לרוב המכלולים ומנוע שמגיע לטמפרטורת עבודה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מעבר לסבלנות לג'אז שמורה צריך גם לא מעט מזל מסתבר.

לפני 4 דקות, dorsht כתב:

80 אלף ק"מ בשנתיים זה המון, לא משנה באיזה רכב מדובר.

מצד שני, סביר להניח שמדובר ברכב שרוב הנסועה שלו מחוץ לעיר, שזה אומר פחות בלאי לרוב המכלולים ומנוע שמגיע לטמפרטורת עבודה.

דברים כאלה זה הנחות שלא ניתן לבצע כי יש הרבה רכבי ליסינג שעושים שירות מסחרי. בעבר כשעבדתי בתור שליח המיקרה שעליה נהגתי (שהיתה בליסינג) גמעה כל יום סביב 150 ק"מ, כאשר רובם בעיר עם שפע של קיקדאונים.

פורסם

זו הסיבה שכתבתי סביר להניח ולא כתבתי שזה נכון ב-100%.

כמו שקיימים רכבים כאלו כמו שלך, באותה מידה אחד כמוני היה יכול לקחת רכב ליסינג מהעבודה ולנסוע איתו כל יום מבאר שבע למרכז וחזרה.

כנראה שאחרי שנתיים הקילומטראז' היה באיזור ה-100 אלף, אבל סתם כדוגמה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)
לפני כשעה, tepic כתב:

כשאני ניסיתי למצוא מהחברות מהסוג הזה הונדה ג'אז זאת היתה חוויה עגומה מאוד.

דבר שני עקב הביקוש הגבוהה של הגאז לא היתה אפילו סוכנות אחת שלא ניסתה לעקוץ אותי במחירון. שואלים אותם מה המחירון של הרכב והם נותנים לך מחר של בעלות פרטית, כאשר אתה אומר להם שיש עוד הפחתה עקב בעלות ליסינג הם צוחקים לך בפנים. "הפחתת בעלות זאת רק המלצת המחירון ולא חלק ממנו" הם אומרים המנוולים האלו, וזה עצוב כי יש כאלה שאוכלים אתזה.

ממליץ להתרחק מכל החברות שמוכרות גרוטאות יוצאות ליסינג.

גם כשאני חיפשתי הסוכנים, קודם כל מנסים לדחוף לך את כל הנבלות הכי מסריחות שלהם וזה נכון לא רק לג'אז.
העניין הוא שלמדתי על בשרי שאתה לא צריך לתת להם להכתיב לך מה לקנות אלא להיפך. אתה צריך להיות סגור על עצמך.
הסוכנים האלה יודעים דבר אחד: לערבב אנשים. לא כולם, אבל רובם. הם בעצמם לא מבינים במכוניות לרוב. תגיד להם מה זה ציון מבחן ריסוק IIHS יתחילו לגמגם. 
ואמר לי מישהו שאני מכיר, שהסוכנים בחלק מהחברות עובדים על עמלות- ככל שהוא מוכר נבלה גרועה יותר ככה הבונות שלו גבוה יותר. 

אם הוא מכר לך רכב מליסינג/השכרה עם ק"מ גבוה או עם קצה שלדה, הסוכן הרוויח, לא אתה. 
אז צריך ים של סבלנות, וכן, גם באותה הרשת יש הבדלים משמעותיים בין הסוכנים. אני למשל את ההונדה שלי קניתי מאוטוסנטר אשדוד. עשיתי דבר פשוט, אמרתי לסוכן זה הדרישות שלי, נכנס לך רכב כזה, תתקשר אלי ואני שם לך מקדמה. וככה זה עבד. ולא רק איתם, עם עוד חברות ברכבים אחרים. 
הרכבים השמורים באמת פשוט מתאדים. הם אפילו לא מספיקים להגיע לאתר של החברה. נכנסים-יוצאים.  אבל שאתה בא לסוכנות, לרוב אין מה לעשות מנסים לערבב אותך, לדחוף לך את הנבלות הכי דפוקות, וגם אם תביא להם 200 אלף שקל יגידו לך שזה לא מספיק. 
צריך סבלנות, וגם מזל ליפול על סוכן טוב ולא חנטריש. 

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם
בתאריך 27.7.2020 בשעה 20:54, רונשו כתב:

אהלן,

אז נסגרתי על קניית הונדה גאז יד שנייה (2016-2017). בלוחות אין כמעט הצע של מכוניות כאלו. איך הייתם ממליצים לחפש את האחת?

תודה רבה!

מה התקציב שיש לך עבור קניית הג'אז?

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, dorsht כתב:

זו הסיבה שכתבתי סביר להניח ולא כתבתי שזה נכון ב-100%.

כמו שקיימים רכבים כאלו כמו שלך, באותה מידה אחד כמוני היה יכול לקחת רכב ליסינג מהעבודה ולנסוע איתו כל יום מבאר שבע למרכז וחזרה.

כנראה שאחרי שנתיים הקילומטראז' היה באיזור ה-100 אלף, אבל סתם כדוגמה.

ומה שאני אומר שזה לא סביר להניח בדיוק כמו שזה סביר להניח.

אין לך שום מידע אודות התלפגות השימוש של הרכבים בעלי הק"מ הגבוהה, אז לומר שזה סביר להניח זה בערך כמו לזרוק כל דעה אחרת ולהציג אותה כעובדה.

עריכה אחרונה על ידי tepic
  • תוכן חדש...