Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה, 

קניתי לא מזמן את ה-Q90R בגודל 75 אינטש ועכשיו אני מתחיל לברר לגבי מערכת סאונד. ראיתי שלסמסונג יש מקרן קול שביקורות משבחות אותו אך הבעיה שהוא לא נמכר בארץ ואצטרך לייבא אותו איכשהו. 

למקרן יש מערכת רמקולים סראונד והוא תומך ב-DOLBY ATMOS. מרחק הצפייה שלי מהטלוויזיה הוא בערך 5 מטר (5.10 ברוטו), האם מקרן קול יהיה יעיל או שאתחיל לחפש מערכת קולנוע בייתית עם רסיבר.

* כרגע הסלון מכיל רק ספה, מזנון וטלוויזיה (דירה חדשה), אך בהמשך יכיל גם תמונות קיר, שטיח ושולחן סלון (חשבתי לציין בגלל נושא האקוסטיקה).

תודה

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

היתרונות במקרן קול הוא שלא צריך רסיבר ורמקולים אז מבחינת מקום הוא אידיאלי , מה שכן כך בחשבון שלמרות הקוסנפט של דולבי אטמוס לטעמי הוא לא מתקרב למערכת 5.1 

פורסם

השאלה מה אתה רוצה? 

פתרון אסטתי קל לחיבור וללא צורך בהתעסקות(מקרן קול) או שאתה רוצה לקבל איכות שמע ברבה גבוהה(מערכת קולנוע ביתית)

העלות בהתאם

פורסם (נערך)

רוצה ליהנות כמה שאפשר מכל העולמות במחיר סביר. 

מקרן קול כמו שרשמתי אוכל להביא עד סכום של 5000 ש"ח. אני אוהב גם אסטתיקה אז חשבתי שאם אלך על מערכת קולנוע בייתית, אלך על קליפש שטוחים או על KEF T305. 

השאלה היא האם מקרן קול שמגיע עם רמקולי סראונד יכול לכסות שטח של 20 מ"ר בערך. הדגם של המקרן הוא HW-Q90R.

עריכה אחרונה על ידי Shmulik_Miata

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תוכן חדש...