Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי אסטרה 1.4 טורבו 2013

אין באוטו ריח רע, לא של טחב ולא של עישון (לא עישנו מעולם ברכב)

אך לאחרונה... ישנו בכל זאת ריח שצץ מדי פעם .... שאותו אני מגדיר כריח של עישון (לא הקלאסי מסריח) אלא רעיל כזה של העשן...

זה גורם לי לבעיות נשימה (אסמטי) אחרים לא ממש מריחים זאת באוטו

לפעמים חשתי שזה מתחיל שהמיזוג על מצב פנימי, אך לא נעול על זה....

החלפתי פילטר קבינה

והשתמשתי ברימון ריח לחיטוי מזגן, אך זה לא עזר.... למקרה שזה רלוונטי יעילות המזגן.... הוא לא מקפיא בוא נגיד, אך לא ייחסתי זאת למזג האוויר החם

תודה מראש על התייחסותיכם

פורסם

עוד דבר ששכחתי, ממש קצת לפני שזה התחיל, רוקן נוזל קירור והוחלף בחדש (לא נעשה שטיפה או משהו רק ריקון)

פורסם

כולנו עסוקים כמובן בהשערות.

ההשערה שלי היא שזה מגיע מהמאייד של המזגן.

באופן טבעי מצטברים עליו ליכלוכים ובקטריות.

רימון ריח זה רק לריח. לא מנקה ולא מחטא את המאייד. או במילים אחרות - ביזבוז כסף.

פתרונות:

1. ליישם קצף ניקוי למזגן.

מוכרים כזה למכוניות באיזו חנות לתוספים לרכב בפתח תקווה רק שכרגע איני זוכר היכן קניתי. [מצאתי אותה דרך חיפוש ברשת].

חייב לציין שהמיכל שהם מוכרים קטן באופן יחסי למה שרואים ביוטיוב. לכן כדאי לקבל מהם הוראות ברורות איך ליישם.

2. פתרון מורכב יותר [אם אכן הבעיה במאייד] - להוציא את המאייד ולנקות אותו ניקוי יסודי.

זה רק מחייב על פי רוב פירוק של כל הדאשבורד. [חיפשתי פעם איך עושים את זה במכונית שלי והבנתי שלעולם לא אעשה את זה לבד].

במזגנים בבית על פי רוב לא מספיק הקצף או חומרים אחרים שאני שם וצריך גם לשפשף עם מברשת שיניים כדי להוריד את מה שיושב שם. אז ברכב אותו כנ"ל.

חשוב לדעת כיצד לשמור על המאייד ללא לחות.

יש לכבות את המזגן כ 2-5 דקות לפני תום הנסיעה ולהשאיר חלונות פתוחים [גם ביום חם] ומפוח דולק. כך שרידי הלחות לא יישארו על המאייד ובקטריות לא יתפתחו עליו.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...