Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקפיץ עם תחושת חוסר אונים:

לאחר שהבעיות התגברו החלפתי אתמול למצבר שנפ חדש עם אחריות לשנה.

היום מגיע בצהריים והרכב מתניע בקושי - הסטרטר כאילו נתפס באמצע- משמיע קולות של נתפס-לא נתפס- נתפס וההתנעה שוב רחוקה מלהיות חלקה אבל מניע בסוף.

האמת שאין לי מושג מאיפה להתחיל: סטרטר בעייתי ? קודנית דפוקה ? צרכן שמרוקן את המצבר  כאשר הוא "נח" מעל 6-7 שעות (במקרה הנוכחי שלנו 21) ?

משהו אחר ? 

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם (נערך)

אם יש ברשותך מולטימטר (רב מודד) תוכל לשים אותו על מצב DC לחבר פלוס מינוס לסוללה.

כשאוטו כבוי צריך להיות 12v בערך , כשהוא מונע האלטרנטור צריך להטעין אותו ולתת מתח של 14.4v בערך.

חבר את המוטלימטר למצבר,תראה שהמתח נכון, תניע ותתן למישהו להסתכל על הצג בזמן ההנעה, אם המצבר יורד לאזור ה 9v ומטה כנראה שהוא התרוקן איך שהוא והוא חלש. אם הוא באזור ה 10v אז זה תקין. לאחר שהרכב מניע שים לב אם האלטרנטור מטעין את המצבר כראוי . 

עריכה אחרונה על ידי dprt

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם (נערך)

הבעיה לפי מוסך מתמחה בהונדה היא החיישן שנמצא על בית מצערת (לא הצלחתי להבין מה בדיוק העניין)  שמקשה על ההתנעה אבל אמרו,שמחפשים אחד כזה מפירוק .

בדיעבד,אולי חבל שהמצבר הוחלף טרם זמנו (2 ו 8 חודשים ) אבל,זה גם מראה,שכמה ניסיון יהיה לך כנהג ולא תמיד האינטואיציות שלנו מכוונות לאותו מקום שצריך.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

פורסם

עדיין,למרבה הצער הבעיה לא נפתרה.

אתמול בסיום משמרת 22 בלילה,שוב ההתנעה לא חלקה ולוקח לרכב 10-15 שניות להיתפס כאילו משהו תקוע או מאולץ בהתנעה ראשונה.

התנעה שנייה עד נניח 3 שעות עוד בסדר אבל, מ6 שעות ומעלה ,המצב לא טוב.

כן יש שיפור בנסיעה ותאוצת הרכב אבל זה לא היה העניין מהתחלה

פורסם (נערך)

בדקת מה שהצעתי למעלה?

בנוסף אם אתה כבר הולך למוסכים, בקש שינקו את החיבורים על הסטרטר ועל הסלונואיד 

בלי קשר, אולי הסטרטר עשה את שלו, כמה הרכב עבר? מניע הרבה פעמים ביום במהלך חיו ? בתוך הסטרטר יש פחמים, יש מצב שהם גמורים כבר, או שהסטרטר עצמו לא תקין, לא הייתי מבזבז כסף על חיישנים במצערת , לך למוסך שיפוץ סטרטרים וקבל חוות דעת מקצועית, אולי אפשר לשפץ / להחליף במשופץ. 

הייתה  לי בעיה דומה ברכב ישן יותר אומנם אבל הלכתי למוסך סטרטרים , הרכיבו לי אחד משופץ ושמרו את הישן לעצמם  (עלה לי פחות ככה) ועשו החלפה בכלום זמן, לא חזרה התקלה מאז.

עריכה אחרונה על ידי dprt

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם

אין בעיית מצבר או אלטרנטור.

לפי שמיעתי הלא מקצועית וניסיוני ממכוניות אחרות- הסטרטר דורש שיפוץ אבל אני לא סגור על זה ב 100%.

מחר,אנסה להעלות קטע וידאו של רעש ההתנעה ככל זה יתאפשר

פורסם

הכוונה לא הייתה לבדוק אם יש או אין בעית מצבר. המצבר חדש , את זה הבנתי. המטרה הייתה לבדוק האם יש צרכן שמרוקן לך אותו במהלך הלילה בצורה כזאת שהופכת אותו לחלש אך עדיין עם מספיק כוח להניע את הרכב. 

• תוכן חדש...