Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ברכב ישנה התנעה עם כפתור (ללא מפתח) והוא התניע בקושי.

האם זה כיוון שהסוללה במפתח חלשה או שהמצבר בדרך לשבוק חיים ?

בכל מקרה יש לי ברכב בוסטר התנעה לכל צרה שלא תבוא השאלה היא,אם מדובר בתקלת סוללה בשלט,האם בבוקר הרכב יתניע ?

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם (נערך)

נשמע כמו מצבר.

מה שאתה יכול לעשות כדי לבדוק את העניין הוא להצמיד את השלט של הרכב קרוב ככל האפשר אל כפתור ההתנעה ואז להניע את הרכב, ככה בעצם אתה עובד דרך הצ'יפ של האימובלייזר ולא דרך סוללת השלט.

אם הרכב יניע ללא כל בעיה כשהשלט קרוב , אך יתקשה להניע כשהשלט רחוק כנראה שזה סוללת השלט. למרות שוב, לפי התיאור שלך זה נשמע כמו מצבר חלש. 

עריכה אחרונה על ידי dprt

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם

בשום תסריט זו לא יכול להיות סוללה בשלט. 

סוללה בשלט לא משתתפת בהפעלת הסטרטר. 

היא משתתפת רק בשידור הקוד לאימובלייזר שמזהה את השלט.

זיהה - הסטרטר יעבוד. הסוללה חלשה, לא זיהה - לא יעבוד. אין באמצע.

פורסם

טיפ שנתן לי מומחה רכב (סתם בכללי) לעולם אל תכבה מנוע מהר מידיי

כך תשאיר למצבר מינימום טעינה להתנעה הבאה

ולבי הסיוויק שלך: אולי תנסה להטעין חצי שעה באמצעות כבלים/בוסטר? יתכן שחסרה לך טעינה

משתדל לעזור

פורסם
לפני 3 שעות, המחליף כתב:

לעולם אל תכבה מנוע מהר מידיי

מה זה ואיך זה עוזר, תוכל להסביר?

פורסם

אני מכבה את המנוע כשהוא בדיוק על 1000 סל"ד.זה דורש מיומנות אבל עוזר לשמור על פעולת המנוע עגולה לאורך שנים.

אם אני זוכר , נותן בעיטה לגלגל שמאל בבוקר כדי לעורר את הבלמים.

או שלא.

תתחיל לדקלם קדיש למצבר.

פורסם (נערך)
לפני 26 דקות, Buki כתב:

מה זה ואיך זה עוזר, תוכל להסביר?

בד"כ בסוף הנסיעה הרכב עם מזגן עובד ולפעמים גם אורות.. לכן

כאשר אני חונה , אני מכבה את המזגן ומאפשר לאיורור להמשיך לעבוד, כך מנקים קצת את הרדיאטור הפנימי

של המזגן מאדי המים , ומורידים קצת את האפשרות לריח העובש .

בנוסף סיבובי המנוע מתייצבים, ואין עומס על צריכת החשמל, נוצרת טעינה ללא עומס גדול.

מדובר על כ חצי דקה דקה, אשר בה משחררים את חגורת הבטיחות, מכבים מערכת סטריאו, בודקים כי החלונות סגורים

והאורות, מסדרים את החפצים שצריך לקחת - ואז מכבים את המנוע.

אם אני זוכר, אני סוגר את המזגן מוקדם יותר, ומשאיר את האיוורור עובד בכניסה לחניה .. כ דקה לפחות

ולדעתי זה עוזר, בהנעה למחרת יש פחות את ריח העובש..  

אייל.

עריכה אחרונה על ידי ליין מן

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

רצוי להדגיש בנוסף שבמנועי טורבו בכדי לשמור על איכות המגדש כדאי לחכות מעט לפני הכיבוי

לתת לו להירגע

וגם ברכב רגיל לתת לסל"ד לנוח ואז לכבות

רצוי לכבות מזגן קודם וגם אורות (היום יש חיישן ברוב הרכבים שמצפצף על אי כיבוי אורות)

משתדל לעזור

פורסם
Just now, Buki כתב:

אבל לא הבנתי איך זה קשור לטעינת מצבר. 

התכוונתי שבנסיעה קצרה מאוד (3 דקות, למשל למכולת לצורך קניה גדולה) כדאי להמתין שייטען שוב ולחכות 2-3 דקות נוספות עבור זה.

אם אתה נוסע רק נסיעות ארוכות- לא אמרתי כלום

משתדל לעזור

פורסם (נערך)
לפני 15 שעות, save כתב:

אני מכבה את המנוע כשהוא בדיוק על 1000 סל"ד.זה דורש מיומנות אבל עוזר לשמור על פעולת המנוע עגולה לאורך שנים.

אם אני זוכר , נותן בעיטה לגלגל שמאל בבוקר כדי לעורר את הבלמים.

או שלא.

תתחיל לדקלם קדיש למצבר.

בהנחה שלא אצליח להתניע, בוסטר התנעה יציל אותי זמנית ? ואם כן כמה פעמים ניתן להניע בעזרתו עד החלפת המצבר באופן סופי ?

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

פורסם

בוסטר יציל. יש בוסטרים שמניעים מנוע בלי מצבר בכלל.

ממש עם מצבר מת. הכל תלוי באיכות הבוסטר . בוסטר מלא מגיע לעשרות פעמים בודדות(עד שתחבר אותו לקיר).

פורסם

משהו מעניין-היום הניע בקושי.

נסעתי 5-10 דקות ולאחר מכן עצרתי לסידורים.

חזרתי לרכב,חיברתי את הבוסטר התנעה,נתתי 2 דקות העלאת סל"ד ל 1000 במקום.

כיביתי ,ניתקתי בוסטר-התנעות חלקות מאז.

בינתיים החלטתי לא להחליף- הקדיש נכנס להקפאת מצב.

• תוכן חדש...