Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

במדינה שלנו זה נחשב לא חוקי. במקרה שלך, זה גם מיותר. בפילטר פתוח משתמשים לרוב במנוע שעבר שלל שדרוגים וצריך להגדיל את ספיקת האוויר, לך זה לא יתן כלום כי מה שיצרן התקין מספיק בהחלט. דרך אגב, ברוב המנועים המודרניים מה שמגביל זה צנרת הפליטה על המסננים שלה ולא היניקה. 

עריכה אחרונה על ידי ch2856
  • רעיון טוב! 1
פורסם

מיותר האמת, מה שגם יש רכבים בהם תא המנוע נשאר חם בזמן מסוים של נסיעה ולא מתאוורר היטב וככה גם נכנס האוויר החם שבתא המנוע דרך הפילטר כי הוא חשוף , ראיתי כבר כמה מבחני רכב בהם פילטר כזה לאחר 3-4 בדיקות תאוצה פשוט הוריד ביצועים, למשל בדגם הרכב שלי, גם אני עם פילטר inbox תואם מקורי ולפעמים K&N תלוי מה יותר זמין.

ויש את הפן הלא חוקי כביכול כי המדינה עדיין בשנות ה 50 בכל הנוגע לתחבורה.

Opel Adam S 2017

פורסם
לפני 21 שעות, liav12 כתב:

מיותר האמת, מה שגם יש רכבים בהם תא המנוע נשאר חם בזמן מסוים של נסיעה ולא מתאוורר היטב וככה גם נכנס האוויר החם שבתא המנוע דרך הפילטר כי הוא חשוף , ראיתי כבר כמה מבחני רכב בהם פילטר כזה לאחר 3-4 בדיקות תאוצה פשוט הוריד ביצועים, למשל בדגם הרכב שלי, גם אני עם פילטר inbox תואם מקורי ולפעמים K&N תלוי מה יותר זמין.

ויש את הפן הלא חוקי כביכול כי המדינה עדיין בשנות ה 50 בכל הנוגע לתחבורה.

הבנתי תודה!

ואם יש לי אופציה להזמין אחד מקורי חדש או K&N דרופ לקופסה המקורית שלוקחת אוויר קר מהגריל הקדמי. מה עדיף?

פורסם (נערך)

לא מכיר את ההבדלים, ברכב אטמוספירי לבין טורבו.

אצלי ההבדל הוא בשמיעה של היניקה של הטורבו, מבחינת איכות? לא יודע, אבל K&N זו חברה ותיקה שמייצרת חלפים טובים מאוד.

מחיר הפילטר הוא דיי יקר לרוב, אבל הוא רב פעמי (מנקים אותו כל כמה עשרות אלפי ק"מ בשיטה מיוחדת שלהם ולפעמים טיפה מסובכת) ככה שזה מתקזז לפילטר חד פעמי שמחליפים כל 10-20K.

לרכב אטמוספירי סטנדרטי אין שום סיבה שתקח פילטר שכזה, עדיף לך פילטר מקורי / תואם מקורי נייר רגיל כי שיפור בכוח אתה לא תראה ב99% מהמקרים.

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...