Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בלי קשר לקורונה התפטרתי לפניי כשמונה חודשים לאחר עבודה במקום מסודר במשך 11 שנים, לא ביקשתי אבטלה מאחר והייתי בחו"ל במשך מספר חודשים ועכשיו חזרתי בדיוק לתוך המצב הבעיתי שנוצר עקב נגיף הקורונה,האם עכשיו אני יכול לבקש דמיי אבטלה(לא על החודשים אחורה)אלא מעכשיו והלאה?

אגב שהתפטרתי משכתי את הפיצויים,מה אומר החוק?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

ראשית כל על מנת להגיש לביטוח לאומי דרישה לאבטלה, אתה חייב מכתב פיטורין. מעבר לזה, כמה חודשים מגיע לך אבטלה?

זה תלוי בגיל. כלומר, גם אם עברת את גיל 45 נניח, אתה זכאי 175 ימים שהם המקסימליים שנותנים.  מדובר עד מעבר לחצי שנה

בפועל, גם אם יכולת  לחתום, עברת את חודשי הזכאות שלך.

 

משיכת כספי פיצויים פוגעת בסופו של דבר בהפרשות שתקבל בפנסיה. עדיף לא לגעת בכספים (גם אני הוצאתי בעבר מחוסר ידע)

מכוון שהם מרכיב משמעותי בחישוב הכספים שתקבל שתגיע לגיל המתאים.

 

רק בריאות. 

פורסם

אוקיי הבנתי, אז למעשה אין לי מה להגיש גם מכיוון שעבר כבר יותר מחצי שנה וגם מכיוון שאין לי בכלל מכתב פיטורים(אני התפטרתי מרצוני)

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

להפך, 
אם התפטרת ולא פוטרת , אתה יכול להגיש רק אחרי שעברו 90 יום , 

שאני מבין שעברה אפילו תקופה כפולה. 

אם אתה לא עובד כעת , למיטב ידיעתי אתה אכן זכאי לדמי אבטלה ,וכדאי להגיש (לדעתי אפשר גם מקוון ) 

 

לגבי הפיצויים משיכה או השארה בקרן הפנסיה אין לזה משמעות. 

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

×
×
  • תוכן חדש...