Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

נראה לי שהכריות מתחילות להראות ולהשמיע סימני עייפות.. 

בסיבוב ההגה,מעט לפני סוף המהלך,נשמעת נקישה כלשהי גם בסיבוב לשמאל וגם לימין.

לפני שנה זה היה הרבה הרבה יותר חלש,אבל עכשיו זה כבר די מורגש וגם מרגיש שהרכב פחות רך בנסיעה על בורות קטנים בכביש.

סדר עלויות החלפה? המלצות על סוג כריות ומוסך אמין,יתקבלו בברכה. 

עריכה אחרונה על ידי nimo
פורסם

בס"ד

עבודה במורשה מזדה פורד, אמורה לעלות באזור ה-450 ש"ח, כיוון שיש לך מיני, יכול להיות שתשלם תוספת (יעני פרימיום).
לגבי הכריות, תלך על המקוריות, אני לא יודע כמה זה יעלה במורשה, ככל הנראה הרבה, אני קניתי בחו"ל והבאתי למוסך(עלה לי פחות מחצי מהמחיר בארץ).

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

תודה רותם

האמת נשמע לא יקר ביחס למה שחשבתי, גם  עם  הפרימיום*  אז בקטנה. 

ולגבי המקוריות  הבנתי גם מאחרים שעדיף  במקרה הזה לא לחפש חלופות זולות..

פורסם

בס"ד

אצלי, לאחר החלפת הכריות, עולם אחר לגמרי, הרגשתי שינוי רציני ולא, לא היה שם חופש, רק הכרית הייתה יותר משוחררת.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

לא חושב שבמיני קופר העלות על עבודה תסתכם ב 450 שח בלבד..חושב שיותר לכיוון ה 700 אפילו. המחירים בין היתר נקבעים גם בהתאם לסוג הרכב.  תעדכן כמה יצא לך בסוף.

• תוכן חדש...