Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קיבלתי את הרכב הנ"ל מגיסי, הוא נוסע מצוין למעט בעיה אחת ששמתי לב אליה- כמעט בכל פעם שאני מוריד את הרגל מדוושת הגז הרכב מאין נותן קפיצה קטנה כזו, משהו שמזכיר העברת הילוך ברכב ידני פחות או יותר. התופעה מתרחשת בעיקר כשאני מוריד את הרגל מהדוושה באופן חד, ולפי מה ששמתי לב בעיקר בהילוך 3 (אך לא רק).

הלכתי עם התקלה למוסך (לא מורשה) והוא טען, מבלי לבדוק כלום, שזה עניין של שסתומים בגיר, למרות שהם הוחלפו לאחר 134,000 ק"מ, כיום הוא עומד על 189,000. לכל אורך חייו הרכב טופל במוסך מורשה, עבר את כל הטיפולים בזמן וגם החלפת השסתומים התבצעה במורשה.

אשמח לדעתכם בעניין, מקווה מאוד שזה לא שסתומים אלא יותר משהו בסגנון של ניקוי מצערת או החלפת פלאגים (הוחלפו לפני 30,000 פעם אחרונה).

תודה מראש לעוזרים!

**לפני כמה ימים הנעתי אותו בבוקר, הוא רעד, גמגם והנורת מנוע הבהבה בצהוב ל10 שניות בערך ואז הפסיקה. לא יודע אם קשור..

פורסם

הקפיצה בעזיבת גז היא בגלל תושבת מנוע תחתונה קרועה. נפוץ מאוד בדגם הזה. ההחלפה שלה לא מאוד נעימה כי נדרש לפרק ציריה ואז לחלוץ את הגומי עצמו עם פרס..

יום טוב גם לך

פורסם
הקפיצה בעזיבת גז היא בגלל תושבת מנוע תחתונה קרועה. נפוץ מאוד בדגם הזה. ההחלפה שלה לא מאוד נעימה כי נדרש לפרק ציריה ואז לחלוץ את הגומי עצמו עם פרס..

נשמע בהחלט לא נעים. 3 שאלות ברשותך:

1) האם לדעתך זה ודאי תושבת קרועה ולא עניין של גיר/ניקוי מצערת/פלאג?

2) האם יש טעם לטפל במוסך מורשה ולהרכיב תושבת מקורית כשהרכב די ישן?

3) מה עלות של דבר כזה לדעתך?

תודה מראש.

פורסם

1. אני יושב מאחורי מקלדת. מבלי להרים את הרכב ולהסתכל על התושבת אני לא בטוח בכלום. אבל התסמינים שאתה מתאר מתאימים הכי טוב לתושבת בלוייה.

2. ניתן לרכוש תושבת מקורית בחנות חלפים ולהרכיב בכל מוסך, לא חייב מורשה. בחדד חלפים לדוגמא מוכרים אותה ב238 שח. אין קשר רכב חדש או ישן. תושבת מקורית תתפקד בצורה מיטבית ותשרוד יותר מרוב התחליפיות.

3. את זה תצטרך לשאול את מי שהולך להרכיב לך את התושבת.

יום טוב גם לך

פורסם
1. אני יושב מאחורי מקלדת. מבלי להרים את הרכב ולהסתכל על התושבת אני לא בטוח בכלום. אבל התסמינים שאתה מתאר מתאימים הכי טוב לתושבת בלוייה.

2. ניתן לרכוש תושבת מקורית בחנות חלפים ולהרכיב בכל מוסך, לא חייב מורשה. בחדד חלפים לדוגמא מוכרים אותה ב238 שח. אין קשר רכב חדש או ישן. תושבת מקורית תתפקד בצורה מיטבית ותשרוד יותר מרוב התחליפיות.

3. את זה תצטרך לשאול את מי שהולך להרכיב לך את התושבת.

אלך לבדוק את העניין.

במידה וזו באמת התושבת, למה הקפיצות הן רק כשאני מוריד את הרגל מהגז, ולא בעת בלימות/האצות? ההיגיון שלי כאילו אומר שאז זה צריך הכי להיות מורגש.

פורסם
אלך לבדוק את העניין.

במידה וזו באמת התושבת, למה הקפיצות הן רק כשאני מוריד את הרגל מהגז, ולא בעת בלימות/האצות? ההיגיון שלי כאילו אומר שאז זה צריך הכי להיות מורגש.

בזמן שאתה לוחץ על הגז החלק התחתון של המנוע מנסה להמשך לאחור והתושבת מונעת זאת ובעזיבת הגז החלק התחתון של המנוע חוזר קדימה וגם פה התושבת תופסת שהיא תקינה כמובן ואם היא קרועה התזוזה של המנוע קדימה ואחורה תהיה ללא טווח מוגדר מהתושבת ובגלל מישקל המנוע התנודה הזו תועבר למרכב וזה מה שאתה תרגיש על פי התיאור שלך.

• תוכן חדש...