Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתארגן טיול מאורגן ישראלי למצרים למקומות שציינתי בשבוע של פסח. מה הסיכוי שאני חוזר ארצה בחתיכה אחת ולא מוצא את עצמי עם שקית בד על הראש במרתף כלשהו בקהיר?

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפי מה שאתה מספר על חייך ההבדל בין מה שתיארת על מרתף במצרים לחיים שלך בחדרה זה רק סוג השקית.

וברצינות, אם לא יהיה משהו חריג זה לא כזה מסוכן.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

יש קבוצה ייעודית בפייסבוק לטיול בתוך מצרים - שים לב - הפרוצדורה שונה מחצי האי סיני ומחייבת ויזה שעושים בת״א

בפייסבוק תמצא את כל המידע

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

1. לא הייתי נוסע בקבוצת ישראלים, המטרה גדולה ובולטת מידי.

2. למרות שהסכנה לתיירים היא גם ללא ישראלים/יהודים, לאחים המוסלמים יש רקורד של פיגועים התיירים מכל הלאומים, הייתי מעדיף לטוס ללונדון (סתם כדוגמא) ולצאת לטיול עם קבוצה אנגלית.

3. צריך לקחת גם בחשבון את עניין הקורונה, גם ברמת ההדבקה (אבל להדבק אפשר גם בבית) אבל גם בפחד שתחזור בריא אבל תוכנס להסגר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ממה שאני מבין, ברגע שהמצרים יודעים שיש להם קבוצה ישראלית בקהיר, נצמדת אליה ניידת עם שוטרים למשך כל הביקור. בין אם תואם מראש ובין אם לאו. הם לא רוצים צרות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ממליץ קבוצה בפייסבוק "אוהבי מצרים". בגדול, לא לצלם שוטרים וחיילים.

צריך ויזה שאפשר להוציא בשגרירות בתל אביב, אם יש לך דרכון אירופאי אפשר דרך האינטרנט או להגיע לגבול ולשלם שם.

פורסם

הסיכוי הוא 50:50.

ובמקומך הייתי מודאג מאד - לא האם יקרה משהו אלא כאשר יקרה משהו, כיצד האירוע ינוהל/נפגעים יטופלו וכו'.

בקיצור - לא הייתי נוסע במקומך רק כדי לגלות האם נפלת לסטטיסטיקה או לא.

פורסם

מאיפה לעזעזאל הבאת 50:50?

קבוצות נוסעות לשם כל השנה וכל מי שנסע בשנים האחרונות חזר בשלום.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

שפה פותחת דלתות. אם יש לך אפשרות לנסוע עם ערבים או דרוזים זה יכול להיות נהדר. אמנם, המצרים יודעים שמדובר בישראלים (לטוב ולרע, מבחינה בטחונית), אבל תמיד תסתדר טוב יותר ותהנה יותר כשתדבר או תבין את שפת המקומיים.

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם
מאיפה לעזעזאל הבאת 50:50?

קבוצות נוסעות לשם כל השנה וכל מי שנסע בשנים האחרונות חזר בשלום.

אין שום עזאזל כאן ואין מה להתרגז, וטוב מאד שהוספת בסוף - "בשנים האחרונות".

פורסם

אני לא מתרגז، אתה פשוט מדבר שטויות.

בשנים האחרונות?

אפילו ללוחמים בחזית סיני, ביום כיפור, היה יותר מ50:50 לחזור בשלום.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...