Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי כרגע על האוטו מגבר 1000 וואט 4 יציאות של חברת

X5

אני רוצה להחליך אותו למשהו יתר חזק

המגבר ישוב אצלי באוטו כבר 8 חודשים

עכשיו המתקין שלי אמר לי שאם אני רוצה לעשות טרייד אין עם המגבר הזה שאת המגבר הזה קניתי אצלו ולהחליף למגבר

סוליד אודיו 4 יציאות בתוספת של 800 שקל

האם המחיר שווה?

האם המגבר הזה מגבר טוב

הוא אמר לי שזה מגבר שיוצא בקוריאה וזה לא כמו כל המגברים שמיוצרים בסין וכל זה ההיתי שמח לשמוע חוות דעת על המגבר הזה ואם המחיר שווה

המגבר שהנוכחי עלה לי לפני 8 חודשים 1000 שקל

גם אני התחתנתי עם הקליאו ספורט שלי!

פורסם

פאאק!!... שילמת על X5=זבל סיני 1000שקל?!!!?? אם כן אז סלח לי אחי עבדו עליך....

לדעתי אל תעשה טרייד אין ....תימכור את המגבר שלך למישהוא תוסיף ל800 שקלים הקיימים כנס לזאפ ותיבחר מגבר של חברה נורמלית......

פורסם

חחחחח *****עריכה - נא להעביר סמרטוט או מגבון על המקלדת. מקש הח' אצלך נוטה להיתפס ולגרום לרצף הקשות של האות לשווא*****קניתי אותו לפני 8 חודשיןם תחשוב על זה ככה וזה היה יום אחרי שקנעיתי את האוטו אז לא היה לי מושג...

כמה המגבר הזה שווה?

פורסם

אני לא יודע מה רוצים מסוליד האודיו...

נכון היא לא מהחברות הרמות הגבוהות אבל ביחס למחירים שלהם הם בסדר גמור הרבה יותר טובים מעוד זבל יפני קוראני או כל פלוץ אחר...

יש לי מגבר סוליד האודיו 4 ערוצים F4 500W ואני מרוצה ממנו מאוד. נכון שילמתי עליו מעל המחיר שלו כי מה לעשות כל אחד בהתחלה הי הטמבל... אבל אני מרוצה מאוד בשורה התחתונה.

תדאג שיש לך אחיות ושיש למי לפנות במידה ואתה רוצה להחליף אחרי יומים.

פורסם
פאאק!!... שילמת על X5=זבל סיני 1000שקל?!!!?? אם כן אז סלח לי אחי עבדו עליך....

לדעתי אל תעשה טרייד אין ....תימכור את המגבר שלך למישהוא תוסיף ל800 שקלים הקיימים כנס לזאפ ותיבחר מגבר של חברה נורמלית......

אל תזלזל ב-SOLID AUDIO אם לא הייתה לך התנסות איתו, לדעתי הוא נותן תמורה מצויינת למחיר שלו.

איציק.

פורסם

המתקין שלי רוצה על המגבר עצמו ללא החלפה הוא רוצה עליו 1600-1750 שקל

זה מחיר הגיוני לסוליד ודיו 4 ערוצים שמוציא 80 RMS לכל יציאה?

ואם כן כדאי לעשות תהחלפה שהוא אומר לי?

פורסם

סוליד אודיו חברה טובה, לסדרה הטובה של המגברים שלה (סדרה F) יש המון פיצרים של חיתוכים והכל.

לפי מה שאני "מרגיש" אצלי המגבר שלי (MS40 הדגם הישן יותר, מוצהר 500 מאקס או במילים אחרות 50 RMS לערוץ) חזק יותר מהפלטינום שהיה לי. אבל זה רק הרגשה לא מדדתי כלום!

בכל מקרה, תברר את הדגם כדי לראות שלא עובדים עליך. ואם אפשר לשאול לשם החנות?

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

אז ככה כן הוא מביא לי מגבר חדש מין הסתם

והוא מביא לי את גירסת F כן...

השאלה אם משתלם לי להוסיף 800 שקל ולקחת תמגבר הזה?

פורסם
סוליד אודיו חברה טובה, לסדרה הטובה של המגברים שלה (סדרה F) יש המון פיצרים של חיתוכים והכל.

לפי מה שאני "מרגיש" אצלי המגבר שלי (MS40 הדגם הישן יותר, מוצהר 500 מאקס או במילים אחרות 50 RMS לערוץ) חזק יותר מהפלטינום שהיה לי. אבל זה רק הרגשה לא מדדתי כלום!

QUOTE]

זה לא רק הרגשה, בטח שהסוליד אודיו יותר חזק מהפלנטיום שהיה לך, איך אתה בכלל משווה ?

פורסם

לא משווה בגלל זה עאני שואל

ולא ענו לי עדיין על השאלה האם המחיר שהוא מציע לי משתלם להוסיף 800 על המגבר שיש לי?

• תוכן חדש...