Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב בתקציב עד 30,000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים,

אני מחפש להשתדרג מהרכב הנוכחי שלי (טויוטה יאריס 2001), כשהעדיפות (אבל לא חובה בכלל) היא לרכב קטן.

אני סטודנט ונוסע כמעט כל יום בעיר (בעיקר עם הבת זוג אז רוב הזמן 2 אנשים ברכב) ולעיתים מחוץ לעיר. כרגע אני רגיל לתדלק בממוצע פעם בשבוע והייתי רוצה לנסות לשמור על זה ככה.

אני מחפש בעיקר רכב שיהיה בעיקר יותר כיף לנהוג בו וירגיש טיפה יותר מודרני מהרכב הנוכחי.

מבחינת הילוכים רק אוטומט.

ניסיתי לחפש וכמה דגמים שעלו הרבה הם מיצובישי ספייס סטאר, יונדאי i10, ניסאן מיקרה, קיה פיקנטו ומאזדה 2 אבל אני לא יודע על מה מהרשימה הזו להתמקד ואם יש דגמים אחרים שאתם ממליצים לבדוק?

תודה

עריכה אחרונה על ידי מוטי28
פורסם

הספייס סטאר אופציה טובה אם כי לא בטוח שהסלון שלה ירגיש מודרני לעומת היאריס.

הרכב חסכוני מאוד, מאובזר, במיןחד מסוף 2014, האמונות טובה ואחזקה לא יקרה.

בעור הרכב נוח עם מתים רכים אך בעל רכינה בפניה.

הפיקנטו שקטה יותר, פחות חסכונית בעיר מרגישה נוקשה יותר אך ללא אותה רכינה.

יונדאיi10 מהדור האחרון לדעתי תתן סלון מודרני ונעים יותר, אך בתקציב שלך יכנסו בעיקר מנועי 1.0, הם חלשים אך לעיר יהיו בסדר. הרכב נוח עם מושבים תומכים אם כי לבעלי גוף רחב יכולים להיות צפופים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לדעתי,

מאזדה 2 תעניק לך אמינות, הנאה מסויימת בנהיגה על חשבון צריכת דלק מעט גבוהה. דגם דינאמיק עדיף ובטיחותי יותר (6 כריות אוויר לעומת 2 בדגם אקטיב). הבעיה העיקרית היא למצוא אקזמפלר שמור.

8) ידני זה הכי אחי 8)
פורסם
הספייס סטאר אופציה טובה אם כי לא בטוח שהסלון שלה ירגיש מודרני לעומת היאריס.

הרכב חסכוני מאוד, מאובזר, במיןחד מסוף 2014, האמונות טובה ואחזקה לא יקרה.

בעור הרכב נוח עם מתים רכים אך בעל רכינה בפניה.

הפיקנטו שקטה יותר, פחות חסכונית בעיר מרגישה נוקשה יותר אך ללא אותה רכינה.

יונדאיi10 מהדור האחרון לדעתי תתן סלון מודרני ונעים יותר, אך בתקציב שלך יכנסו בעיקר מנועי 1.0, הם חלשים אך לעיר יהיו בסדר. הרכב נוח עם מושבים תומכים אם כי לבעלי גוף רחב יכולים להיות צפופים.

מכל הרכבים האלה המיצובישי ספייס סטאר ומאזדה 2 הכי קורצות לי. יש לך דעה על המאזדה 2?

הספייס סטאר מקבלת הכי הרבה המלצות ממה שראיתי, זה כנראה אחד הרכבים שאסתכל עליהם ברצינות.

בגלל שאני נוהג כבר על יאריס אני חייב לשאול, מה הדעה בנוגע ליאריס על דגמיה השונים משנת 2012 בערך? כי זה מה שנראה שיכנס בתקציב שלי

ועוד שאלה שחשובה לי - האם תוספת בסביבות ה-5 עד 7 אלף שקל יכולה לשנות פה משהו או שעדיין נדבר על אותם דגמים משנתון יותר מתקדם אולי?

לדעתי,

מאזדה 2 תעניק לך אמינות, הנאה מסויימת בנהיגה על חשבון צריכת דלק מעט גבוהה. דגם דינאמיק עדיף ובטיחותי יותר (6 כריות אוויר לעומת 2 בדגם אקטיב). הבעיה העיקרית היא למצוא אקזמפלר שמור.

המאזדה 2 מבחינת מראה הדגם שהכי קורץ לי.

עד כמה הצריכת דלק גבוהה במאזדה 2? רוב הנסיעות שלי הן בעיר בבוקר לעבודה ובצהריים כשאני חוזר אני אוסף את הבת זוג מהעבודה אז אני נתקע בפקקים של 10-15 דקות כי העבודה שלי קרובה לכניסה לעיר ובשעות האלה הרבה אנשים חוזרים מהעבודה במרכז.

חוץ מזה אני נוסע בעיר לסיבובים, קניות וכאלה וכל כמה זמן לסרט או אירוע, מרחקים קצרים יחסית מאשדוד לתל אביב או לראשון או אפילו קצרים יותר.

כרגע אני רגיל לתדלק ב200-220 שקל בערך פעם בשבוע. השאלה עד כמה ההבדל יהיה משמעותי?

פורסם

המזדה 2 זריזה מספייס סטאר אך פחות חסכונית.

אם מזדה 2 בבין עירוני עושה כ 1/14 בערך באותם תנאים הספייס עושה 1/20. לערכתי יש הבדל של בערך 5-6 ק״מ לליטר.

אבל, אם הנסועה נמוכה לצריכת דלק יש פחות השפעה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מצאתי מודעה מעניינת לגבי המאזדה 2 מסוכנות א.מ בחיפה - יד 02 בבעלות פרטית גם בעלים קודם היה פרטי

הבעיה שאני לא מוצא כלום על הסוכנות הזו. מישהו מכיר אותם? זו רק פעם שנייה שאני רוכש רכב ואני לא יודע מה צריך לבדוק כאשר בודקים מסוכנות

יכול להיות שמדובר בסוכנות הזו והרכב עצמו הוא מחיפה

http://www.carsplace.co.il/index.php/he/dealers/dealerdetail/690

יש חוות דעת עליהם?

• תוכן חדש...