Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נורת אזהרה - Check cornering light

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

קיה סיד 2016.

נדלקת לי נורת אזהרה עם הכיתוב שבכותרת.

מה זה אומר בדיוק? באיזה נורה\פנס מדובר?

האם אפשר לעבור עם זה טסט?

תודה רבה.

עריכה אחרונה על ידי itzik13
פורסם (נערך)

זה מתריע שאחת/שתי מהמנורות פניה שרופות.

בפנס הקדמי יש 3 מנורות. H7 ראשית, H7 לפניה( נמצאת בזווית של 45 מעלות) , H1 אור גבוה.

תסובב את ההגה לשמאל ואמורה להדלק נורה נוספת בתוך הפנס. כנ"ל לצד ימין.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי asix
פורסם

אם אני לא טועה, מדובר בנורה המסומנת. זה אומר שהיא נשרפה. טסט אני לא יודע אם זה יעבור כי יש מכוניות בהן הנורה הזו נדלקת כשהאורות דולקים ומפעילים איתות. אבל אני לא זוכר אם בודקים איתות כשהאורות דולקים או לא. בכל מקרה, זה כנראה עניין של 2-3 דקות להחליף אותה. אל תתעצל.

Screenshot_3.jpg

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

בדיוק המנורה הזאת.

כאשר משלבים לרוורס ומסובבים את ההגה ימינה המנורה שתדלק תהיה בפנס השמאלי לכיוון שהחזית תפנה.

פורסם

כן, אבל בשילוב לרוורס בטסט בודקים את תאורת הרוורס וגם לא מסובבים את ההגה, אז יכולים לפספס את המנורה הזאת. מצד שני, עכשיו אני נזכר שיש רכבים בהם שתי מנורות הפניה נדלקות ביחד ברוורס בלי תלות בסיבוב ההגה (לצערי לא זוכר באילו מכוניות בדיוק).

פורסם

תכלס, ביננו ובלי שאף אחד שומע, התועלת של המערכת הזאת מזערית במקרה הטוב ביותר. כל תאורות הפניה האלה, אם אין מערכת מצלמות 360, מאירות בעיקר את השטח המת שמוסתר ע"י קורה A. יחד עם זאת, ההמלצה להחליף את הנורה עומדת בעינה. אם זה כבר שם, אז שיהיה תקין.

פורסם

ברכב הזה אני מסכים. דווקא ברכבים הגרמניים שהתאורת פניה בפנס ערפל ( המנורה במיקום נמוך יותר מהקיה) זה יותר יעיל.

פורסם

גם אצלי (פונטו) זה בפנס הערפל, עדיין חסר תועלת.

בקיה זה גם מסנוור יופי כשמישהו פונה מולך, שזה מעצבן פיצוצים, אבל עדיין - אם זה שם, שיעבוד.

פורסם

תודה לכולם.

לא הבנתי עד הסוף איך לבדוק אם היא תקינה,סיבוב ימינה של ההגה כשהרכב עומד ידליק לי את הנורה הימנית? וההפך בשמאל?

• תוכן חדש...