Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

קניתי לפני שנתיים רדיו דיסק של JVC בארה"ב (דגם KD S890), יצא והתקנתי אותו רק לפני שבועיים.

ואז גיליתי שהוא לא קולט תחנות רדיו ישראליות.. יותר נכון, הוא קולט רק תחנות אי זוגיות (99.1,99.3,99.5 וכן הלאה).

אמרו לי שאפשר לסדר את זה על ידי ג'ימפור של משהו בתוך הרדיו דיסק, פתחתי אותו ומצאתי כל מיני דברים שאפשר לג'מפר, הבעיה היא שלא מצאתי תיעוד באינטרנט לדבר הזה.

מישהו אולי מכיר ויכול לעזור?

אורי.

פורסם

נסחפת יותר מידי "פתחתי", אם פרקת, תרכיב חזרה.

הדבר מתבצע ע"י משחק עם המכשיר עצמו.

תנסה ללחוץ לחיצה ארוכה על סלקט (לא זוכר אם המכשיר צריך להיות כבוי או דולק), ואז יש לך אופציה של בחירה בין טיוניר אמריקאי לאירופאי, אתה צריך להיות מכוון על אירופאי.

אנא דווח על התוצאה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אם הכפתור ווליום אצלך הוא עגול ובאמצע יש עוד כפתור שמכניס לכיווני השמע, זהו כפתור הסלקט, בדר"כ רשום עליו SEL

בכל מקרה, זה הכפתור שמכניס אותך לכיוונים.

אם זה לא יעבוד, יש עוד שיטות על ג'יויסי, כגון לחיצה ממושכת על כפתור FM+1+5 (מקובל יותר במכשירים ישנים)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

FM+5!

המינמום שבן אדם צריך...

HU :JVC LH-300

AMPLIFER: JBL 75.4

ALPINE MRP M350

COMPONENT:Lightning Audio B1.65C

SPEAKERS: Lightning Audio B 6*9

Sub: ROCKFORD PUNCH P112 X 2

פורסם

איפה יש תיעוד לכל המידע הזה? או שאתה אמור פשוט לנסות את שתי השיטות האלה? שיחקתי קצת עם הSelect וראיתי רק אפשרויות לשנות את הבסים וכו', את הקטע עם הFM לא ניסיתי.

פורסם

השיטה של FM+1+5 עבדה, אבל זה נראה שכל פעם שאני מדליק את האוטו אני צריך ללחוץ על זה מחדש? והתחנות שאני שומר לא נשמרות בזיכרון?

פורסם

תהפוך בין המתח סוויץ למתח הקבוע. תיראה שעל החוט הצהוב יש מתח קבוע (שלא נעלם בזמן סגירת סוויץ) ועל האדום מתח סוויץ.

• תוכן חדש...