Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

יש לי בחדר שינה מתג שמפעיל מנורת תקרה. אני רוצה להחליף את המתג למתג שבו גם יהיה אפשר להדליק את הנורה בלחיצה פיזית, וגם דרך אפליקציה שתתחבר אליו.

באיביי ראיתי בעיקר מתגים שמתחברים למערכת של בית חכם או מתגים שנשלטים ע''י שלט, וזה אופציה אחרונה מבחינתי כי לא בא לי על עוד שלט ליד המיטה.

המלצות?

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

קקטוסולר ידנית

פורסם

שים לב שהמתגים הללו דורשים חוט אפס בקופסת החיבור של המתג.

חוץ מזה זה עוברץד מצויין.

יש גם בתי נורה/נורה קומפלט שנשלטים ע"י הסמארטפון (חפש yee light).

פחות כאב ראש להתקין אותם.

לאחרונה נתקלתי (ופה אני מנצל"ש לך בלי בושה) בפתרון של הוספת קבל, וכך חוסכים למשוך חוט אפס למפסק.

אבל דרושה עצת חשמלאי הפורום (המוסמכים!) כדי לשאול אם זה לא ישרוף את כל הבית...

ראה:

e98cd2cb23551a1b7d37b0f71ccfda65.jpg

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

בית נורה זה לא אופציה בשבילי כי יש לי גוף תאורה. לא מבין בחשמל אז לא הבנתי את המשמעות של קבל, או חוט אפס. אין היום מפסק שמתחבר במקום המפסק הרגיל ונשלט מאפליקציה בלי מערכת גדולה ויקרה של בית חכם?

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

קקטוסולר ידנית

פורסם

כדי שהמפסק יופעל ע"י אפליקציה, הוא צריך להפעיל מקלט wifi. כדי שאותו מקלט יפעל, יש צורך לספק לו חשמל. (פאזה ואפס, או "פלוס ומינוס")

במפסק רגיל ישנו רק חוט הפאזה ("פלוס") וחוט שממשיך מהמפסק למנורה ומוביל את המתח מהפאזה כשהמפסק מופעל.

חוט האפס ("מינוס") מחובר קבוע רק למנורה ולא מגיע למפסק.

אז או שמושכים חוט אפס מהמנורה למפסק דרך הצינור שכבר עובר ביניהם, או שיש את הפתרון המוזר עם הקבל, שנראה לי קצת הזוי מכדי שאנסה אותו ללא "אישור" של חשמלאי מוסמך שזה בסדר.

אין פתרון אחר להפעלה דרך אפליקציה, אלא אם תמצא מקלט וייפיי שפועל על סוללות ויכול לתקשר עם הסלולרי שלך ...

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...