Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת SUV בארה"ב

usafun
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
ובכן ידידי, השאלה הנשאלת היא:

אם אני מבכר לשכור פורד אדג', היכן נכון יהיה מצידי לעשות זאת?

בחברה המציגה בתצוגת רכבי SUV שלה את הרכב הזה (ואו רכב הדומה לו)?

או,

בחברה שאינה מציגה בתצוגת רכבי SUV שלה את הרכב הזה (ואו רכב הדומה לו)?

כמדומני שהשאלה רטורית.

הבנתי שהשאלה שלך רטורית אבל אענה בכל זאת... ;)

זה שהרכב מופיע כדוגמא לרכב בקבוצה לא אומר שהרכב קיים כרגע בצי, וזה שהרכב לא מופיע בכלל לא אומר שהוא לא קיים בצי...

יכול מאוד להיות שלSixt ארה״ב אין את הפורד, וקצת קשה לאשר כי הם ספציפית לא בדיוק ששים לתת מידע על הצי.

אם זה עוזר לך אז אלא האפשרויות שתקבל באוויס ובהרץ בקבוצה של הפורד אדג׳...

אוויס: (קבוצה W - Standard SUV)

Ford Edge

Buick Encore

GMC Terrain

Hyundai Santa Fe Sport)

Jeep Grand Cherokee

Mazda CX9

Nissan Murano

Toyota Venza

Toyota 4Runner

Toyota FJ Cruiser

הרץ: 2WD Standard SUV F4 SWAR

Ford Edge

Jeep Grand Cherokee

Buick Envision

Chevrolet Equinox

GMC Acadia

GMC Terrain

Honda CR-Vֿ

Hyundai Santa Fe

Nissan Murano

Toyota 4runner

אגב, לא ציינת מאיפה אתה אוסף את הרכב אבל אם זה משדה גדול כמו LAX למשל, הסיכוי שיהיה לך מבחר רכבים גדול יותר לבחור ממנו גבוה.

עריכה אחרונה על ידי robertf
פורסם

דווקא לא מעיק. האמריקאים יענו מהר ולעניין, ובדרך כלל דוברים אנגלית (או משהו דומה).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ספריאל כתב-" לפני כשנתיים, כאשר תכננתי נסיעה לאיסלנד, ביררתי ומצאתי שהרכב בו הייתי מעוניין (אוקטביה 4X4) הוא היחיד בקבוצתו ב"הרץ" ובהתאם לכך הזמנתי דגם זה באמצעות השלוחה הישראלית של החברה, ואכן זה היה גם הדגם שקיבלתי."

מה רלוונטי השכרה שלך לאיסלנד, (תתפלא, אבל הבנו כבר שהיית שם, הזכרת את זה כמה פעמים), לשאלה שנשאלה?

אני תמה אם נזכה לקבל אי פעם מענה רלוונטי ולא בכל פעם דוגמה אישית של "מסעותיי עם דודתי".

נחכה ונראה, אולי יקרה הנס.

סלע

פורסם

בקבוצה של ה SUV אתה עשוי לקבל רכבים יחסית קטנים כמו RAV או CRV או מורנו וכד... בטח ביחס למונח המקובל SUV בארה"ב

אני נוהג לשכור קטגוריה מעל שזה full size suv ואז מקבל פתפינדר, Toyota fortuner, DODGE DURANGO וכד...

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

כן, סלע. התשובה היא לעניין. הסבר על הדרך לבדוק מה אפשרויות בחירת הרכב ותנאי ההשכרה. תעשה זאת באותה דרך מול חברת השכרה בניו-יורק, ברייקיאוויק או ברמלה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לפני כמה שנים שכרתי אוואו וקיבלתי

Gmc acadia.

ועוד פיצו אותי על צריכת הדלק.

לך תבין אמריקאים.

בגדול הזמנתי את הרכב עם מערכת ניווט לוויני מובנית ולא היה להם באוואו אז שידרגו לgmc.

Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk

פורסם
דווקא לא מעיק. האמריקאים יענו מהר ולעניין, ובדרך כלל דוברים אנגלית (או משהו דומה).

:lol::lol:

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

די מצחיק שאת מציין שאתה גבוה ואתה חושב שלאמריקאים אין את הסחורה שאתה מבקש... אתה לא טס לסין. הכל באמריקה גדול. אני מאמין שתקבל מה שרצית(לא בדיוק אולי פורד או מה שרשמת) אבל רכב גדול זה בהחלט מה שיש באמריקה. בזמנו הזמנתי קראייזלר וויגר 7 מקומות, הציעו לי במקום סברבן או איך שקוראים לבהמה הזאת... הקיצור תהיה רגוע ותהנה מהדרך.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם
די מצחיק שאת מציין שאתה גבוה ואתה חושב שלאמריקאים אין את הסחורה שאתה מבקש... אתה לא טס לסין. הכל באמריקה גדול. אני מאמין שתקבל מה שרצית(לא בדיוק אולי פורד או מה שרשמת) אבל רכב גדול זה בהחלט מה שיש באמריקה. בזמנו הזמנתי קראייזלר וויגר 7 מקומות, הציעו לי במקום סברבן או איך שקוראים לבהמה הזאת... הקיצור תהיה רגוע ותהנה מהדרך.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

ראשית, לשואל היכן תתבצע השכירות - בלאס וגאס.

שנית, ציון העובדה שאני גבוה מיועדת רק לבעלי היידע/נסיון להוסיף את התובנה שלהם לסוג הרכב הנבחר.

בבית אני נוהג על C4 פיקאסו. גדול ומרווח לי. הרכב השני במשפחה זה קורולה שנת 2005. רכב שד משחת - עולה את העליות של י-ם עם מנוע 1600 יותר טוב מהסיטרואן שלי מנוע 2000.

בטויוטה ההגה בין הרגליים שלי. לא נוח, לא בטיחותי. האם הייתי יכול לנהוג בו מרחקים של מאות מייל כמתוכנן לי בדצמבר? בהחלט. אבל האם הייתי בוחר רכב מהקטגוריה הזו (לצורך החסכון גרידא)? ממש לא. לכן אני רוצה לוודא שאם אני בוחר קטגוריה של רכב גדול יותר, שלא פיספסתי, ומאידך גם לא להזמין לחינם קטגוריה של סברבן ודומיו שייעמיס עליי גם צריכת דלק מיותרת.

גם לא הבנתי בדיוק מה אני יכול לברר טלפונית? נניח שיש פורד אדג' בתחנה - ממילא אינם יכולים לשמור לי אותו.

פורסם

אין לך מה לברר טלפונית, המלאי בחברות הגדולות משתמה מרגע לרגע. בדר"כ יש מבחר נדיב של דגמים.

כמו שכתבו לך, יפנו אותך לשורת רכבים ע"פ הקטגוריה שבחרת ותוכל לבחור כל רכב מהשורה.

כמו שכתבתי לך, ממליץ לך לשדרג ל full size SUV ולהבטיח לך בהמה מכובדת כיאה לכבישי קליפורניה / נבדה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...