Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ברכות לבני הספל- ושאלה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חבר ועד.

התחומים שלי הם: האבטומוביל, ניהול הפורום.

והעיקר, המוסטנג...

כמו בקדנציה הקודמת.

מי נבחר ליו"ר ? אני מצביע עבורך !!!

פורסם
כמו בקדנציה הקודמת.

מי נבחר ליו"ר ? אני מצביע עבורך !!!

היו"ר אינו נבחר באסיפה הכללית. היו"ר נבחר ע"י הוועד, מבין חברי הוועד, ובישיבת הוועד הראשונה שלאחר האסיפה הכללית.

בברכה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
אני למשל לא מצאתי סיבה להצטרף. אני עדיין לא משוכנע שההצטרפות למעדון יכולה להועיל לי במשהו.

היי

הצטרפות למועדון מועילה בעיקר לנושא האספנות בכללו.

כדבר נלווה היא מועילה גם לך. אתה צריך לרצות בטובת נושא האספנות ולהרשם. או אז, לאחר שתהיה חבר במועדון, תווכח פתאום שהחברות במועדון עוזרת גם לך.

קדימה לדוכן ההרשמה.

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
היו"ר אינו נבחר באסיפה הכללית. היו"ר נבחר ע"י הוועד, מבין חברי הוועד, ובישיבת הוועד הראשונה שלאחר האסיפה הכללית.

קובי,

בווודאי שאני יודע שהיו"ר לא נבחר באסיפה הכללית אלה על ידי חברי הועד.

לכן ההצבעה שלי היא וירטואלית בלבד (אני אפילו כבר לא חבר מועדון כך ש...).

אך ... מגיע למועדון יו"ר כמו בני הספל !!!

אינני יודע כלל אם הוא מעונין או לא בתפקיד אך אשמח אם הוא יבחר (שוב דעתי הפרטית).

בידידות, סורין

נ.ב. קובי אני עדיין זוכר ומודה לך על הפעם ההיא ב-2001 שבה עזרת לחבר שנתקע עם הרכב בדרך.

פורסם

סורין, תודה על השבחים..אני ממש מסמיק.. באמת תודה.

אבל יש לך, לעניות דעתי, טעות אופטית ביחס לנחום קדמיאל.

אני חש שממש מתממשת כאן האימרה שתפקיד יו"ר הוא תפקיד כפוי טובה ואסביר למה.

ברור שלי יש יותר חשיפה בגלל שאני עוסק בפרסומי המועדון. כלומר יש לי, באופן טבעי, יחסי ציבור טובים יותר מאשר ליו"ר אשר עושה תפקיד בשקט ומנווט ספינה שהיא כל כך רב גונית ולפעמים אמוציונלית.

התפקיד שלי, בעניין האבטומוביל, שאתה מכיר אותי רק בגללו, לא מכניס אותי לנעלי יו"ר אשר יש לו (אני מתכוון כרגע ליו"ר היוצא) כישורים טובים יותר ממני לניהול כלכלי, למהיגות, למו"מ עם השלטונות וכו'.

אחרי הכל לא בדקת אם אני מסוגל לזה...

לכן נחום קדמיאל הוא הבחירה שלי ליו"ר כי הוא פשוט יותר מוכשר ממני לנווט את המועדון ולארגן את ההנהלה, להוביל אותה ולקיים את האירגון מבחינה כלכלית. כל אלה כישורים שלא "נוצצים ובוהקים"

אל תתן בבקשה לצניעות של נחום להטעות אותך לרעה, ואל תתן לעובדה שאני נחשף, להטעות אותך לטובה...

אז כדי להסיר כל ספק, אף פעם לא הייתי וגם בעתיד אני לא מתכוון להיות יו"ר מועדון החמש.

פשוט כי יש מוכשרים ממני ונחום הוא אחד מהם...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תוכן חדש...