Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהנחה והטעינה נמוכה (נורת טעינה + בדיקה ברב מודד), והרצועה שלמה ומתוחה יפה, מסתבר שאין מנוס מהחלפת אלטרנטור?

או שברכב הזה יש רכיבים אחרים שייתכן שמקור התקלה בהם?

וכן אשמח לדעת עלות משוערת. לא מצליח למצוא זמן ליסוע לגבע בשבוע הבא, אז אאלץ להסתפק במוסכים הבינוניים (בלשון המעטה) במקום מגורי.

בהזדמנות זו, אם יש למישהו המלצה למכונאי או חשמלאי נורמלי בבית שמש, אשמח לשמוע.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

לא צריך להיות גאון כדי להחליף אלטרנטור בקסארה.

צריך להיות טיפש להרכיב אלטרנטור ש"משופץ" בחלקים סוג ז שיגרמו לך לחזור ולהחליף אותו כל כמה חודשים.

חשוב לך הרכב? שופץ גיר באוטו לא מזמן? מזגן עובד? מנוע בריא? החלף לאלטרנטור חדש או אחד שמשופץ בחלקים איכותיים ומגובה באחריות ארוכה.

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

מחזק את מה שנאמר פה.החלפתי ארבעה אלטרנטורים משופצים ל-C4 שלי תוך פחות משנתיים במוסך מורשה יבואן. אמנם הוחלפו במסגרת אחריות אבל אלה שלוש חוויות מיותרות של המתנה לגרר. החלפתי לחדש (אורן שירותי רכב, חולון, תודה!) במחיר מעולה ומאז השקט נשמר.

פורסם
שכנעתם אותי

אסע לגבע

נראה לי שאשלח אותו בגרר

שמעתי רק דברים טובים על גבע, אבל אם אתה מעלה את הרכב על גרר למה לא תתקשר לכמה מקומות לברר מחיר של אלטרנטור חדש לפני שאתה שולח אותו?

פורסם

כי אני מטפל קבוע בגבע, ואין לי שום ספק ששם הרכב בידיים הכי טובות.

הסיבה שמראש חיפשתי המלצה למוסך באזור מגורי היא כי פו"ה אלטרנטור זה פשוט יחסית, והזמן שלי מאוד לחוץ ולע מאפשר לי נסיעה לתל אביב.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

אין תחליף למוסך שאתה סומך עליו בעיניים עצומות.

אני גם לקוח של גבע ואין תחליף למוסך הזה - באמינות, באנושיות ובמחיר של החבילה הכוללת.

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

עדכון

מצאתי כמה משפצים שבעצם רק מחליפים פחמים, עלות 600 ש"ח לפני מע"מ ועבודה

העדפתי להחליף אצל גבע, כי המשפץ שלו מבצע חידוש לכל המערכת. מעט יקר [800 ש"ח לפני מע"מ ועבודה], אבל מרגיש לי החלטה נכונה.

אחריות לשנה!

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• תוכן חדש...