Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איתור נכסים של מנוח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי בן משפחה שנפטר והשאיר אחריו נכסים. בידי הצו ירושה ורשום בו את כל החלוקה בין כל היורשים.

איך אני מברר\מאתר את הנכסים שהמנוח השאיר אחריו? חיפוש בגוגל רק בלבל אותי יותר, והתקשרות לרשם הירושות גם לא עזר. אמרו לי שהם רק מנפיקים "צו ירושה" וזהו. כאמור, יש לי צו ירושה כבר.

אשמח להכוונה.

פורסם

חסכונות וביטוחים ניתן לאתר באתרים הרלוונטיים של האוצר, הר הכסף והר הביטוח. איני יודע לגבי רכוש אחר, אם לא השאיר אחריו רישום.

בכל מקרה, החל בנבירה במסמכים שסביר שנמצאו בביתו.

כמובן לעשות הכל בהתאם לתוצאה (אם קיימת)ולצו הירושה, ובשיתוף כל הנהנים. יתכן שתזקק לסיוע עורך דין.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין חסכונות או ביטוחים למינהם, התבוננתי באתר המדובר של האוצר.

הבעיה היא שאין מסמכים, ויש חשד שחלק מהיורשים "מחביאים" את הנכסים. יש דרך לראות (כמובן עם צו ירושה והמסמכים הדרושים) איזה נכסים מנוח השאיר אחריו? אולי מן רשומון?

פורסם

הולכים עם צו הירושה של המנוח לכל הגופים המנהלים נכסים - טאבו / מנהל / בנקים וכד', מציגים את צו הירושה ות.ז. ואמורים לקבל את מלוא המידע.

נקודת המוצא היא שכל אדם זכאי לקבל מידע לגבי עצמו, וכך היורשים האוחזים בצו ירושה - כלומר באמצעות הצו הם זכאים לכל המידע שהמנוח היה זכאי לו.

תמיד אפשר להתייעץ עו"ד המתמחה בנושא.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

האתר של הר הכסף ממש לא מדייק, בלשון המעטה מניסיוני איתו.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
הולכים עם צו הירושה של המנוח לכל הגופים המנהלים נכסים - טאבו / מנהל / בנקים וכד', מציגים את צו הירושה ות.ז. ואמורים לקבל את מלוא המידע.

נקודת המוצא היא שכל אדם זכאי לקבל מידע לגבי עצמו, וכך היורשים האוחזים בצו ירושה - כלומר באמצעות הצו הם זכאים לכל המידע שהמנוח היה זכאי לו.

תמיד אפשר להתייעץ עו"ד המתמחה בנושא.

למי אני צריך לפנות ספציפית בנוגע לנכסים? כאמור, הם יכולים להיות "מוחבאים". יש גורם מסוים שמנהל מאגר של בעלי נכסים (מקרקעין)? ואז ככה אפשר לוודא אם יש נכס על בן אדם X, וכדומה.

פורסם
יש גורם מסוים שמנהל מאגר של בעלי נכסים (מקרקעין)?

הולכים עם צו הירושה של המנוח לכל הגופים המנהלים נכסים - טאבו , מציגים את צו הירושה ות.ז. ואמורים לקבל את מלוא המידע.

5 תווים.

4 כליזמרים.

3 נגנים.

2 מנצחים.

1 שמנה מאד שמנה מאד שמנה מאד AIG.

פורסם
הם יכולים להיות "מוחבאים". יש גורם מסוים שמנהל מאגר של בעלי נכסים (מקרקעין)?

לכאורה הכל אמור להיות בטאבו. בפועל, ישנם נכסים שלא נרשמו כהלכה, או שנרשמו בתקופת הצעטאלאך והרישום שלהם חסר. אמנם אי אפשר למכור, אבל אפשר להשכיר את הנכסים המוחבאים ועוד 30-40 שנה יורשי היורשים יריבו בבתי משפט (סיפור אמיתי מהחיים).

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

וואלה. לא ידעתי את זה. תודה, חידשתם לי.

אז מסקרנות נטו, השאלה של פות"ש עדיין לא נענתה- כיצד ניתן לאתר נכסים כאלו?

• תוכן חדש...