Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם ,

אני בעל יונדאי אלנטרה שנת 2016

הרכב בא עם נוזל קירור בצבע ירוק ואמרו לי שהנוזל שמתאים לתקן זה נוזל ולולין אסיאן בצבע אדום .

אני צריך הבחנה איזה נוזל הכי מתאים לרכב ?

ואם אפשר איפה נמצא פקק ניקוז ?

תודה מראש לעוזריםק

סיטראון ברליגנו שנת 2013

מזדה 3 - אקטיב 2012

:-D

פורסם

רכב 2016, סביר שלא עבר החלפת נוזל קירור ומה שיש זה הנוזל מקורי של יונדאי מהמפעל.

וזה גם מה שמומלץ למלא, יש בשוק נוזל מקורי של יונדאי שנמכר כתרכיז למהילה עם מים. 710000400.jpg

פורסם

קודם אומר תודה רבה על המענה המהיר .

אני עושה ישור קו לרכב ולכן ורוצה להחליף והאמת שאני לא הייתי סגור על סוג נוזל קירור ולכן הגעצי לכאן לשאול.

ראיתי את המוזל קירור המקורי אבל אני תמיד חושש כי צריך למהול את זה יחד עם מים מזוקקים ומפחד לפספס בכמויות .

שאלה נוספת ברשותך,

יש לך מושג איפה נמצא הפקק ניקוז ?(והאם זה פקק ולא בנד )

חושש להתעסק בזה

סיטראון ברליגנו שנת 2013

מזדה 3 - אקטיב 2012

פורסם

יישור קו זה יפה אבל אם היצרן ממליץ, למשל, להחליף כל 10 שנים, מה הטעם להחליף עכשיו? אתה רק מתעסק עם הכימיה שם. נראה שיש לך רכב חדש יחסית.

פורסם

תעשה יישור קו בלי החלפת נוזל קירור, אין צורך להיליף אחרי 3 שנים.

אם תחליט בכל זאת להחליף, תחליף למקורי, אל תדאג לגבי הכמויות. כל יחס שבין 70:30 לטובת מים לבין 40:60 לטובת התרכיז זה בסדר. בשביל הפשטות אפשר לעשות 50:50.

פורסם

האמת שבמגרש שהרכב היה רשמו שהיה איפול בנוזל קירור וכשקניתי היה מחסור וחכן מעדיף

להחליף.

תודה רבה לכם !!

מעריל מאוד

בוקי יאלוף

סיטראון ברליגנו שנת 2013

מזדה 3 - אקטיב 2012

• תוכן חדש...