Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי פוקוס 2008 דור שני 1.6 ליטר. גילינו שיש נזילה ממשאבת ההגה, אשמח לדעת איך כדאי להתנהל עכשיו הבנתי שהאפשרויות הינן רבות, מן הזול ליקר:

1. שיפוץ משאבה - האם בכלל מומלץ?

2. קניית משאבה משופצת (יד שמינית)

3. רכישת משאבה חליפית חדשה.

4. רכישת משאבה מקורית חדשה - לדעתי כלל לא הגיוני לשלם סכום שדורשים בארץ על כזאת עבור רכב שגילו מעל 11 שנה והמחירון בערך כמו 4 משאבות כאלו.

אם יש אופציות טובות אחרות אשמח גם כן לשמוע מניסיונכם. אין צורך בהמלצות על מוסכים כי זה כבר יש לי, רק רוצה להבין מה כדאי לעשות במצב הזה.

תודה מראש לעונים.

פורסם
בס"ד

בדקת כמה עולה בחו"ל?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

לא, אני לא יודע מה המק''ט שלה האמת, תוכל לעזור? יכול לשלוח מס' שלדה בפרטי אם צריך

פורסם
יש יוניט שיושבת על המשאבת הגה אם אני זוכר נכון היא נוטה לנזול בגלל האטם שלה שכבר לא מחזיק. בדקת שהנזילה לא ממנו?

האמת שלא, אבל בהחלט אבדוק בהמלצתך את העניין, כל דבר נראה יותר טוב עכשיו מאשר להתעסק עם החלפה שלה... תוכל אולי לתת תיאור קצת יותר מדוייק היכן ומה לחפש?

פורסם

מגניב אחי תודה, אתה יודע אם יש איזה מדריך במקרה?

פורסם

ברגע שהמיכל שמן מתרוקן אתה ממלא את החומר הזה עג המקסימום, וזהו

אפילו לא היה צורך להשתמש בכל הבקבוק

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

פורסם
האמת שלא, אבל בהחלט אבדוק בהמלצתך את העניין, כל דבר נראה יותר טוב עכשיו מאשר להתעסק עם החלפה שלה... תוכל אולי לתת תיאור קצת יותר מדוייק היכן ומה לחפש?

ממש על המשאבה עצמה ישנה יוניט עם חיווט אליה. אולי אפילו תעביר ניקוי על המשאבה ואז יהיה לך קל יותר לזהות.

פורסם
לא, אני לא יודע מה המק''ט שלה האמת, תוכל לעזור? יכול לשלוח מס' שלדה בפרטי אם צריך
בס"ד

שלח לי בה"פ את vin number שלך וננסה לעזור.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

• תוכן חדש...