Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולכם!

אני בעל טויוטה קורולה שנת 2004 ומאחר שאני חדש בפתח תקוה ולא מכיר מוסכים אחרים אני מטפל במוסך שפילמן (מוסך מורשה טויוטה).

מבחינת הטיפול ברכב אני מרוצה, נראה מוסך אמין, הבעיה היא שהמוסך הזה יקר בטרוף!! כל טיפול מגיע לאלפי שקלים (מוסך מורשה).

שאלתי אליכם:

1. האים הייתם מטפלים ברכב זה במוסך מורשה?

ואם לא -

2. האים יש לכם מוסך אמין ומומלץ לטויוטה קורולה בפתח תקווה?

תודה

פורסם

אני אענה רק על 1.

טיפלתי בעבר - בשנת 2007 נכנסתי עם קורולה 2004, לטיפול רגיל.

ההצעה הייתה משהו כמו 300 ש"ח.

לאחר שעתיים איבחנו שצריך להחליף משאבת מים .. וחבל להזניח כי זה עלול לגמור את המנוע.

בהתחלה ענית "אם צריך אז צריך - חבל לא להשקיע ברכב חדש ויקר", "כמה זה יעלה?"

מחיר היה 3800 ש"ח... לפני האלמנט ... כי הם הוסיפו שיתכן שיהיה צורך בעוד משהו..

פה כבר התקשרתי לחבר טלפוני ושאלתי לדעתי , הוא החזיר אותי לשאול למה הם החליטו להחליף משאבה.

התשובה הייתה שהיא נוזלת.. וחסר נוזל קירור.

החבר ענה.... בטח לא הוסיפו שום נוזל מאז שהרכב עלה לכביש ולכן רואים חוסר..

וסימני נזילה מסביב למשאבה .. זה עלול להיות רק סימנים של רכב חדש שהאטם עדיין לא הסתדר..

בכלל לא בטוח שזה סימנים טריים.

ביטלתי את הסכמתי, סיימו את הטיפול הרגיל והרכב יצא משם .. שאני אמור לעקוב ולבדוק.

הקורולה הזאת נמכרה ב 2015.. אחרי שעברה מעל 100,000 ק"מ אחרי המקרה הזה,

שום נזילה לא הייתה, המשאבה עבדה כמו שצריך .. ולא היה שום נזק למנוע.

אבל אם אתה מטפל שם ומגיע לכל טיפול באלפי שקלים ... אז כנראה בכל טיפול הם מוצאים לך משהו שצריך החלפה

הם בטח קוראים לזה "תחזוקה מונעת" , הא פשוט מונעת ממך לחסוך מספיק כסף לקנות רכב חדש.

פורסם (נערך)

לא, כי במכוניותי (לא טויוטה) אני מטפל במוסך מורשה היבואן מצוין.

את מוישיק, כאדם, אני מכיר למעלה מ 30 שנים, עוד מתקופת היותו סטודנט.

זה מוסך פשוט שמוישיק עובד בו בעצמו ורק עם עוד מכונאי עוזר אחד ובתו במשרד.

חפש ב"גוגל" חוות דעת עליו ובחודש שעבר בפורום הזה בהודעה 7:

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?676412-%D7%9E%D7%95%D7%A1%D7%9A-%D7%91%D7%A4%D7%AA%D7%97-%D7%AA%D7%A7%D7%95%D7%95%D7%94

בברכה - רפי לין

עריכה אחרונה על ידי רפי לין
פורסם

לא רואה שום צורך לטפל ברכב שכזה במורשה. ממש חבל על הכסף שאתה זורק שם, מלבד העובדה שמי יודע אם מה שמוחלף שם נחוץ באמת החלפה אם אתה מדבר על כל כך הרבה כסף שאתה זורק שם כל טיפול.

• תוכן חדש...