Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך לבחור חוזה ליסינג תפעולי בין שתי המכוניות הנ"ל (מודל 2006), בתנאים דומים. המלצות תתקבלנה בתודה ובברכה

פורסם

שניהן פחות או יותר מספקות הסעה ממקום למקום, הם לא יירגשו אותך...:? בכל מקרה, נראה לי שלליאנה יש רמת איבזור די גבוהה וזה מה שמשפיע לטובתה.

פורסם

אישית האופטרה נראית לי הרבה יותר אוטו מהליאנה, וגם היא מאובזרת מאד יפה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אמנם השברולט אינה שברולט באמת, אבל עדיין עושה רושם יותר טוב מהליאנה, שלא נראה לי שמישהו בסוזוקי שם דעתו על המוטציה המוזרה הזאת.

dirty old man

need love too

פורסם

אם ביופי חשקה בחר בשברולט אך אם באמינות ובשוק, לדעתי לך על הליאנה. לחבר שלי יש אחת ממודל 2003, רמת גימור הכי נמוכה, והוא מרוצה עד הגג. הוא עושה בערך 100 ק"מ ביום והיא מספקת אותו - היא שקטה למדי, זריזה, ומרווחת מאוד גם מאחור. מבחינת בטיחות ותוספות היא מעולה גם כן. כך שלדעתי, בחר בליאנה.

פורסם

אמינות ושוק מ-מ-ש לא מעניינים מישהו שלוקח רכב בליסינג....

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אם ביופי חשקה בחר בשברולט אך אם באמינות ובשוק, לדעתי לך על הליאנה. לחבר שלי יש אחת ממודל 2003, רמת גימור הכי נמוכה, והוא מרוצה עד הגג. הוא עושה בערך 100 ק"מ ביום והיא מספקת אותו - היא שקטה למדי, זריזה, ומרווחת מאוד גם מאחור. מבחינת בטיחות ותוספות היא מעולה גם כן. כך שלדעתי, בחר בליאנה.

כאילו שהשוק של הליאנה כזה טוב, או הבטיחות שלה, לצורך העניין.

אני מציע שמכיוון שזה הולך להיות הרכב שלו לכמה שנים הבאות, כדאי שינסה לנהוג על שתי המכוניות בשביל להחליט בעצמו. שתיהן בינוניות ביותר, אך בוודאי יספקו מישהו שהדרישות שלו לא גבוהות במיוחד (ושמקבל את הרכב בליסינג, כמובן)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
סתם לידע כללי אבל הסוזוקי ליאנה נבחרה לרכב הבטוח ביותר בישראל!!!

וואלה? אתה מחדש לי. ספר איך מי מה ולמה? (זה כדי שנוכל לצחוק קצת, כמובן)

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
א. גם חובה לעשות נסיעת מבחן על שני הרכבים ע"מ להחליט.

ב. כבר נכנס מודל 2006? אנחנו סה"כ במרץ 05' :shock:

הייתי צריך לציין שאקבל את הרכב רק במאי (עד אז רכב גישור), אבל צריך להחליט עד מחר. מהסבה הזו גם נהיגת מבחן לא כל כך אפשרית.

אגב - סוזוקי ליאנה יש לי (בליסינג) בשלוש שנים האחרונות, ולצרכים הצנועים שלי היא בהחלט מספקת. האופטרה (2005) נראתה לי קצת יותר מרווחת.

תודה על המידע עד כה ועל זה שעוד יגיע.

פורסם

לך שב בהן בסוכנות, או ליתר דיוק שב רק באופטרה את הליאנה אתה מכיר, תראה אם נוח לך, המושב, תתרשם קצת. לדעתי אם תתקשר היום לסוכנות של שברולט ותבקש להיום נסיעת מבחן, יש סיכוי לא רע שיתנו לך.

אם אתה מחפש רכב מעט יותר מרווח, האופטרה תענה לזה.

גיא

פורסם
אמינות ושוק מ-מ-ש לא מעניינים מישהו שלוקח רכב בליסינג....
לגבי שוק, זה נכון.

לגבי אמינות-אחרי שאתמול נגררתי בפעם הרביעית אל המוסך עם הרנו ליסינג הנוכחית שלי (הרנו מגאן ליסינג הקודמת עלתה 3 פעמים על גרר בשנה וחצי) , וגם כשהוא לא נגרר אז הוא במוסך כל שני וחמישי, מה שמכריח אותי לשנות את לוחות הזמנים שלי - אני כבר מתחיל לחשוב אחרת.

ואפרופו רנו: חשבתי על העובדה שמתוך ארבע מכוניות רנו שהיו לי בחיים, היחידה שלא עלתה על גרר, היתה רנו5 מודל 80 , רקובה לחלוטין (מבעלים שעבד במפעלי ים המלח) , עם 300K ק"מ , שקניתי כסטודנט ב2000 ש"ח. יכול להיות שהדור של רנו הולך ופוחת?

פורסם
לגבי שוק, זה נכון.

לגבי אמינות-אחרי שאתמול נגררתי בפעם הרביעית אל המוסך עם הרנו ליסינג הנוכחית שלי (הרנו מגאן ליסינג הקודמת עלתה 3 פעמים על גרר בשנה וחצי) , וגם כשהוא לא נגרר אז הוא במוסך כל שני וחמישי, מה שמכריח אותי לשנות את לוחות הזמנים שלי, אני כבר מתחיל לחשוב אחרת.

הרבה אנשים חושבים שבליסינג פרמטר האמינות לא חשוב מהסיבה הפשוטה שהם אינם משלמים על התקלות... מה שהם לא לוקחים בחשבון זו עוגמת הנפש, העיכובים ובזבוז הזמן מתי שהרכב מחליט להתקע (ויש מכוניות שזה קורה בהן דיי הרבה) וזה דווקא פרמטר שכן כדאי להתייחס אליו אם אתה רוצה להבטיח את מרב הסיכויים שהרכב ישרת אותך כמו שצריך ולא להפך.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...