Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המכסה שבתמונה אכול ע"י תולעים ואני מחפש רעיונות של או איך לתקן אותו ,

או תחליפים שיכסו את הפתח שבקיר ,בו נראה התריס המגולגל.מכסה תריס.jpg

פורסם (נערך)

לפנות לנגר "ולייצר" חדש. בסך הכל צריך לחתוך פלטה בצורת מלבן, בגודל המתאים, ולהבריג למקום. אתה באותה הזדמנות יכול להזמין את הכיסוי בציפוי או צבע שתרצה.

נדמה לי שאצלי החלפתי אחד קטן יותר בסנדוויץ מצופה פורמייקה, אבל נראה שמדובר בכיסוי גדול משמעותית ולכן כנראה שעדיף חומר קל יותר, אולי MDF ?

בנוסף, אני הוספתי באחד החלונות תותבי הברגה לעץ ממתכת לתוך המסגרת, מכיוון שעם ברגי עץ ישירות ההברגה נהרסת עם הזמן (פתיחות וסגירות).

עריכה אחרונה על ידי innvision
פורסם

הכי זול, ואם תהיה מדוייק זה גם ייראה לא רע בכלל, יהיה להשתמש ב"קאפה". להשיג בחנויות יצירה ומכשירי כתיבה.

שקלים בודדים, ניתן להדביק איזה טפט יפה והכלל ליצור מזה משהו מעניין.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

לדעתי קאפה לא מתאימה, זה סוג של קלקר מצופה, משמש עבור בניית מודלים עבודות יצירה, בסיס לשלטים ותמונות, וכולי...

• אחראי פורום
פורסם

MDF. פשוט וזמין. אצלי שמו מעצורי דלת לחיבור שבין הפלטה למסגרת מהסוג הזה:

__122.JPG

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
לדעתי קאפה לא מתאימה, זה סוג של קלקר מצופה, משמש עבור בניית מודלים עבודות יצירה, בסיס לשלטים ותמונות, וכולי...

התקנתי אצל אחותי לפני 5 שנים. כמו חדש.

חיתוך בסכין יפני, הדבקה עם כל מה שזמין בבית. 20 ש''ח אאל''ט. וזה נראה נהדר!

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• תוכן חדש...