Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה זה ספר טיפולים ?

הספר הזה שמקבלים עם הרכב שהוא חדש ויש מקום לחתימה של המוסך?

משום מה אצלי אף פעם לא החתימו לי את הספר הזה?

אם סוחר עשה טיפול במורשה לרכב שעבר אצלו בידיים .. אז הוא היה מראה לך את החשבונית..

ועוד נקודה לא הגיונית ..

לא יכול להיות שטויוטה ימכרו רכב במצב שהוא צריך טיפול במיידי עם

ועוד יותר לא הגיוני שסוחר שקנה רכב במצב שאתה מתאר (מה שאומר שהסוחר יודע שהרכב יעוף תוך יומיים שלושה לכל היותר),

יכניס אותו למוסך ליום שלם..

נסה לפרסם ביד 2 - קורולה בת 9 שנים .. יד 1 עם 26,000 ק"מ ...

הטלפון שלך לא יפסיק לצלצל.. גם ב 2:00 בלילה אנשים יצלצלו אליך..

קפוץ למוסך הזה בחיפה ובקש מהם היסטורית טיפולים של הרכב הזה ... משהו כמו זה

היטורית טיפולים 2013.pdf

פורסם

עשיתי בדיקה בחולון מעבדה לרכב. היא לא נהגה בשלוש השנים בגלל שלילה, ישב אצלה בחנייה.

חבר שלי שמצא, ארי ויילר, מאתר ובודק רכבים (מומלץ מאוד) הסוחר רייכנברג ואפל עסקי רכבים

אני נסעתי עליו 1500 בערך

כל מי שראה אותי עם הרכב אמר לי אלוקים נותן אגוזים למי שאין לו שיניים.. מהתגובות שלכם אני מבין למה20190726_183927.jpg

פורסם

המצב היה שחבר שלי מרושת על מלא סוחרים, בודק באתרים.. באותו יום נחת הרכב לרייכנברג יומיים אחרכך קניתי

פורסם

תתחדש חביבי זכית במציאת אמת! שמור על הרכב כי הוא ממש בתול ותיהנה ממנו. יש מציאות לא צריך להיבהל מזה. לפני כמה חודשים קניתי לאישתי מאזדה 3 שנת 2008 עם 133 אלף קמ בלבד יד שניה. הרכב טופל כמו שעון במוסך מסודר עם קבלות.

פורסם

יש מצב,שהרכב נמכר מהאשה המבוגרת למגרש מחוסר שימוש (היתה בשלילה ב 3 שנים האחרונות אם זה אכן אמיתי) ובשילוב העובדה,שהרכב לא שכב יותר מידי זמן במגרש דווקא נותן רושם של נתונים אמינים אבל והאבל גדול,תוציא הסטורית טיפולים וכך תוכל לאמת את עניין הק"מ ובמקביל ,מקווה שביצעת בדיקה לפני קנייה ולא סמכת על ה"דבש" שהוצג בלבד.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אם זה אמיתי זכית באחלה רכב סוס עבודה אמין מאוד מנוע די חזק ביחס ל-1.6 וגם זה אוטומט רגיל מוצלח מאוד. לא רובוטי מחורבן. תעשה טיפולים בזמן תראה מה צריך להחליף יישור קו ויש לך רכב ל-10 שנים הבאות. תתחדש! מעניין איך נראית הבדיקה אם בא לך תעלה וטשטש פרטים.

כמה קנית אותה מחירון+?

אגב אתה יכול להוציא במשרד הרישוי, את כל הרישיונות של הרכב שנים אחורה, ואז תראה כל שנה כמה ק''מ הוא נסע כתוב ברישיון.

פורסם (נערך)

שוב, תהנה מהאוטו ובאמת לפעמים יש מציאות כאלה, רק שבדר"כ הם עוברות במשפחה והיד השנייה במשפחה מקלקלת את המציאה.

ולכן כל כך נדיר לראות רכבים כאלה בשוק.

ועוד שסוחר יוותר על הרכב הזה וימכור אותו לחבר של מתווך מכוניות אחר ..

אז שוב החשדנות שלי גוברת...

1) רואים בטיפולים תאונה לפני שלוש וחצי שנים.

2) הגברת הייתה בשלילה בשלוש שנים האחרונות (לא ברור האם זה נכון ומי כתב את זה)

האם מישהו ביזבז 10 ש"ח לראות את היקף התאונה? האם יש קשר בין התאונה לשלילה?

ולא רואים בהיסטורית טיפולים את הטיפול האחרון שהסוחר ביצע....

תבדוק האם באמת בוצע..

או שהוא חשב שהעוזר לקח את הרכב לטיפול.. אבל בסוף זה לא יצא לפועל

והפועל במגרש לא עידכן אותו

עריכה אחרונה על ידי korola
פורסם

יש לי חבר שמכר במןן 2008 שמורה מאד במחיר הזה. ומישהי ממקום העבודה מכרה הונדה סיויק 2010 דגם הכי מאובזר עם 100000 ק"מ יד ראשונה בהרבה פחות מהסכום הזה. היה לי בעבר טויוטה זהה משנתון 2009 גיר אוטותטי לא הרכב הכי נוח וחסכוני שקיים. גיר 4 הילוכים עצל צריכת דלק 1 ל-9 במקרה הטוב. זו לא התמורה הכי טובה לסכום הזה.

• תוכן חדש...