Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאמור התפטרתי מהעבודה אחריי יותר מ10 שנים, ביומי האחרון שאלתי אם אני צריך לקבל משהו או לחתום על משהו והמעסיק אמר שאין צורך בכלום ונפרדנו לשלום, עכשיו הבנתי שיש טפסים 161,161א ואני כאמור לא קיבלתי כלום מהמעסיק וגם לא נדרשתי למלות/לחתום על כלום,ייתכן הדבר?לחכות בסבלנות?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

אתה צריך לחתום על טפסים אתה צריך לקבל טפסים.

צריך לקבל תלוש שכר אחרון ובו תשלומים שמגיעים לך כמו חופשה הבראה וכו'.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לגביי התלוש שכר האחרון זה ברור,אני מניח שאקבל אותו במועד הרגיל אצלנו בתחילת חודש אוגוסט כולל ההבראה וימיי החופשה,אבל מה לגביי הביטוח הפנסיוני/פיצויים שמגיעים לי?איך הם למעשה עוברים אליי? על מה אני צריך לחתום?האם אני צריך לקבל טופס/מכתב כלשהו מהמעסיק בסיום עבודתי ואיתו לגשת לביטוח/מס הכנסה?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

אני לא יודע אם חוק פיצויים במקרה של התפטרות יזומה, ואם כן האם מקבלים את הסכום במלואו

למה התפטרת מבלי לבדוק את הסעיף? מדובר בהרבה כסף אחרי ותק כזה.

פורסם (נערך)

אתה חתום על סעיף 14?

בכל מקרה אם אתה לא יודע מה מצב הפיצויים והחסכונות הפנסיוניים שלך כנס לאתר המסלקה הפנסיונית ותזמין דוח שיראה לך מה בדיוק יש לך.

אם יש לך כספי פיצויים המעסיק צריך למלא לך טופס 161.

עריכה אחרונה על ידי אביב
פורסם

לגביי סעיף 14 אני לא יודע,אבל ביטוח פנסיוני שבו אני הפקדתי סכום כסף מהמשכורת כל חודש והמעסיק גם הפקיד זה יש לי בוודאות בחברת ביטוח מגדל.

יכול להיות שהמעסיק מילא את טופס 161 ושלח אותו בעצמו לביטוח/מס הכנסה?

את הטופס 161 אני צריך לקבל ליידי?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

לא בהכרח.

תברר איתו. חשוב שתבין אם אתה חתום על סעיף 14 ומה קורה עם הפיצויים שלך. אתה יכול לבדוק עם החשב שכר של המעסיק.

ממה שאתה כותב ניכר שההבנה שלך בתחום מועטה מאד וזה חבל. חסכונות פנסיוניים זה משהו שכל מי שלא עשיר גדול לא יכול לא להבין בו.

יש תגמולים, פיצויים וקרן השתלמות. הם שונים במהותם וחשוב שתבין מה בדיוק יש לך, איפה זה מתנהל, האם המסלולים מתאימים לצרכים שלך וכמה אתה משלם על זה בדמי ניהול. לא יודע מה גילך אבל בראייה ארוכת טווח של עשרות שנים ההבדלים האלו שווים מאות אלפי שקלים.

• תוכן חדש...