Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם הבנתי נכון אתה מדבר על רכב ל 50-60 אלף קמ בשנה.

ב 30,000 שח כל רכב יהיה פשרה לא קטנה.

רוב האנשים שמגייסים מימון לרכב עושים לדעתי טעות שלא מסתפקים ברכב צנוע יותר.

אבל אם זו עבודה למספר שנים ויש בה הכנסה שמאפשרת הייתי שוקל ברצינות מימון ומגדיל את התקציב.

ב 60,000 אלף יהיו לך הצעות טובות בהרבה ועם פוטנציאל שקט ואמינות רב יותר.

וב 90,000 אלף לדעתי עדיין מפרסמים קליאו סטיישן דיזל אוטומטית באפס קמ

אולי גם לדאצ׳ה יש איזה דיזל פונקציונלי אוטומטי (לא סגור על זה)

Sent from my MI 5 using Tapatalk

לצערי אני מחפש רכב לזמן הקרוב ולכן גם הגדלת התקציב לא כ"כ באה בחשבון :(

פורסם

כוונתך שזה לטווח קצר?

אם כן אז הייתי מתמקד יותר ברכב אמין ועמיד ופחות ברכב עם צריכת דלק נמוכה.

על פניו סופר מיני אמינה שתוחזקה היטב

Sent from my MI 5 using Tapatalk

פורסם

רכב מיני בקציב כזה יגמור אותך נפשית\פיסית. אל תעשה את זה לעצמך, וגם מבחינת חסכון בדלק בגלל המאמץ של מנוע קטן הוא יציג לך צריכת דלק של רכב משפחתי מן השורה.

אני חושב שעם נסיעה כזאת כל רכב שתוכל למצוא עד 30 אשח יגרום לך להרבה תקלות והשבתות וערכו יירד לטמיון אחרי שנתיים שלוש.

הייתי מגדיל את התקציב לפחות ל50-45 אש"ח ומתמקד בסנדרו דיזל או 208 דיזל. הראשון שתמצא עם קמ שפוי(יש מציאות בקרב דאצ'יה) והיסטוריית טיפולים מלאה אותו תיקח.

אלה רכבים עם מכלולים בדוקים ומוכחים, יעמדו בעומס הזה זמן רב ויציגו גם צריכת דלק נאה ביותר.

נ.ב

אני נמצא הרבה על הקו ב"ש י-ם, בעבר היה לי קליאו 4 1.2 אטמוספרי.

בוא נגיד את זה בלשון עדינה, קיללתי כל רגע עם המנוע הזה בעליות לירושלים ושיוט בכביש 6.

פורסם (נערך)
ידני לא רלוונטי עבורי,

על איזה רכב אתם ממליצים?

ומבחינת היברידית, מה אוכל למצוא בתקציב הנ"ל

גיר ידני בנסועה כזאת גם יגמור אותך פיזית ונפשית.

היברידית בתקציב הזה אפשר למצוא טויוטה פריוס דור שני (עד 2008 כולל, הצורה הישנה), ועם קצת השקעה בחיפוש ומזל, דור 3 (2009), שתהיה עדיפה בכל פרמטר אפשרי. אם אתה מוצא - לך על זה.

אם מצאת אחת שהחליפו בה סוללה לאחרונה (או שהסוללה עדיין באחריות) - בכלל טוב, אם לא, תכין בצד 8-10 אש"ח לסוללה היברידית חדשה (יכול להיות שיש בפחות, לא מכיר).

מעבר לזה - רכב עם אמינות תעשייתית, בהנחה וטופל כמו שצריך, כמובן קח בחשבון שעדיין מדובר ברכב בן 10 פלוס, שיהיו לו תקלות עקב בלאי.

קאץ׳ נוסף עם הרכבים האלה (ועם כל היפניות הישנות בכללי, וגם קוריאניות), זה שהן נוסעות גם כאשר לא לגמרי תקינות, ככה שיש אנשים שמתייחסים אליהן בתחזוקת שבר, כלומר לא מטפלים, ונכנסים למוסך רק אם האוטו עוצר, שם עושים להם בזול קומבינה עם גוש קקי, צ׳ופסטיקס וסלוטייפ כדי שייסע, ואז מעמידים את הרכב ביד2.

ככה שאמינות בסיסית גבוהה מאוד קורצת לקהל הזה, ואחריו תקבל אוטו במצב בכי רע.

אני גם מעדיף רכב יותר גדול, השאלה שלי היא איזה רכב משפחתי כן יתאים לצרכים שלי? וחסכוני

במקרה שלך חסכון בדלק חשוב, אבל גם האמינות והשרידות של הרכב מאוד חשובה, וכמובן גם עלויות תיקונים, והיא בהרבה מאוד מקרים פונקציה של מחיר, משהו שחוויתי על בשרי, כשנסעתי כל יום מחדרה לכפר סבא.

אז אל תסתכל רק על דלק. מה שכן, במקרה שלך קורולה רובוטית, או פריוס מאותן שנים, אם תמצא במצב טוב, יכולה להיות בהחלט אופציה הכי טובה, במקרה של קורולה עדיף לשלם אקסטרה על דלק, ולקבל רכב עם סיכוי נמוך יותר לתקלות.

דבר נוסף - האם בעבודה יש אפשרות לקחת ליסינג? אם כן, והמחיר הגיוני (כלומר, האם מקום העבודה מסבסד את זה באיזושהי צורה), לך על זה.

או לחילופין, מה העבודה? האם מה שתקבל שם שווה את הנסיעות (ואני מדבר לא רק על כסף, אלא גם על ידע וניסיון שתרכוש שם)? האם יש אפשרות למצוא עבודה דומה באיזור ב"ש (גם במחיר של ירידה מסויימת בשכר)?

אגב נווה אילן זה יותר קרוב לירושלים מאשר תל אביב.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

היי

העבודה אכן שווה את הנסיעות (מעמד + ניסיון שאצבור), לכן אופציה של נסיעות יומיות היא האופציה היחידה עבורי

שווה להשקיע עוד קצת ולחפש רנו פלואנס דיזל עם ק"מ גבוה? נניח 150?

פורסם

150 זה לא כזה הרבה למנוע דיזל. ממה שנראה ביד 2 אתה יכול בכיף למצוא פלואנס דיזל 2012-13 אוטומטית עם קילומטראז' סביר.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

• תוכן חדש...