Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה ראנקס 2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, מצאתי טויוטה ראנקס 2003 60 אלף ק''מ ממש שמורה יד 1 ב 13 אלף, לא נתקלתי ברכב הזה הרבה ולא שמעתי כמעט חוות דעת וגם לא מצאתי שום סרטון או משהו שמסביר על הרכב כמו שצריך אפשר בבקשה יישור קו אם זה רכב טוב וכדאי לקנות?

פורסם (נערך)

נשמע מציאה מטורפת. בהנחה שהק"מ אמיתי ושהוא טופל כל שנה. רכב מצויין ומאוד אמין. כמובן שאפילו שהק"מ נמוך יש גם שחיקה שתלויה בזמן וכנראה שיהיה צורך ביישור קו בעיקר גומיות צינורות וכו' תלוי איך הוא טופל.

RUNX זו למעשה קורולה 5 דלתות שיוצרה בבריטניה. למעט הצורה החיצונית היא זהה לקורולה מאותה תקופה ומבחינת איכות אפילו עדיפה על הקורלה שיוצרה בטורקיה. בדור הבא שינו את השם שלה לאוריס שאותה אתה בטח מכיר.

עריכה אחרונה על ידי orenweb
פורסם

אישית יש לי קורולה רגילה 2003 עם 250K שמזדקנת בסך הכל בסדר לאורך השנים או בגדול עד 220K כמעט ולא הוחלף כלום. כמו שנאמר הסכנה העיקרית בדגם הזה זה בעיית הבוצה שגורמת להשבתת מנועים בעיקר כאלו שלא טופלו בזמן.

חובה הסטורית טיפולים. לא חסר אנשים שיש להם קילומטראז נמוך שחושבים שלא צריך לעשות טיפול שנתי ונוסעים עם שמן מטונף שהורס את המנוע במיוחד המנוע הזה.

תכלס, לא יודע מה הצרכים שלך אבל יש סיכוי שב13,000 ש"ח הייתי קונה רכב אחר מהסיבות הבאות:

בעיית הבוצה, אין ESP ורק 2 כריות אוויר מה שלא רק מוריד את רמת הבטיחות אלא גם מייקר טיפה את הביטוח. זה שיש לרכב קילומטראז נמוך לא בהכרח מבטיח שקט, בכל זאת רכב בן 17 והרבה חלקים מתייבשים. בכללי הרכב יחסית זריז, בלמים לא משהו וגם מאוד נשחקים בדגם הזה, צריכת דלק סבירה באופן יחסי לרכבים כאלו, בין החל מ1:8 בעיר ל1:12 בנסיעות בין עירוניות רגועות. בגדול הבעיה בטויוטות ישנות זה מחירון מוגזם ב5-6K ש"ח מדגמים מקבילים שלא בהכרח מצדיק את עלות קניית הרכב.

פורסם

הבנתי, מה הייתם ממליצים במקום? בתאכלס התקציב שלי הוא עד 60 לא יותר מזה אבל לא באלי רכב חדש כי זה יהיה רכב ראשון שלי, אני מחפש סופר מיני או משהו בסגנון רכב לצעירים כזה לנסיעות ארוכות גם.

פורסם

אני לא לגמרי מסכים עם

windows אני חושב שקצת מגזימים עם בעית הבוצה ואם הרכב הזה באמת טופל כמו שצריך כל שנה לא תמצא תמורה טובה יותר ב 13K שקל, נכון שזה רכב מיושן ולא בטיחותי כמו הדורות החדשים אבל בסכומים האלו אי אפשר להיות יותר מדי בררן. מצד שני אם התקציב הוא 60K ואתה רוצה סופר מיני זה כבר סיפור אחר לגמרי אתה יכול לקנות רכבי מודרניים וכמעט חדשים עם ק"מ אפילו יותר נמוך תחליט מה אתה רוצה ותכתוב דרישות.

פורסם

ב-13 אלף ש"ח אפשר לקנות מכוניות הרבה יותר מודרניות מאשר רכב בן 16 (שמתקרב לגיל 17).

טויוטה או לא טויוטה, זה רכב ישן, המחיר גבוה, אם הק"מ אמיתי, זה אומר שרוב הסיכויים שהרכב נסע בעיקר בעיר.

אם מתעקשים להישאר בגזרת היפניות והקוריאניות, אני בטוח שאפשר למצוא אקסנט טובה במסגרת התקציב, מיצובישי לנסר או סובארו B3. כולן יהיו צעירות יותר בכמה שנים טובות וגם מאובזרות יותר בנושא הבטיחות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

כשהרכב הזה יצא הוא הקדים את זמנו, והיה קפיצת איכות משמעותית מבחינת טויוטה (בכלל כל הדגם הזה של הקורולה). הוא גם הזדקן יפה, אבל כעת הוא כבר לא רלוונטי הן מבחינת בלאי מצטבר, הן מבחינת אבזור בטיחות מאוד דל והן מבחינת התמורה לכסף.

יש לך חלופות הרבה יותר "חכמות" בתקציב של 60K...

פורסם

הקדים את זמנו? במה? האירופאיות באותה תקופה היו יותר מתקדמות בהרבה דברים, בעיקר בנושא הבטיחות.

גם ב-13 אלף ש"ח יש בחירות עדיפות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

אז מה הייתם ממליצים? אני מחפש סופר מיני לנסיעות ארוכות וקצרות שיהיה נוח וכיף לנהוג שיהיה בטיחותי ואמין... אין לי דירושת מי יודע מה פשוט חייב רכב אחד עכשיו כי ריסקו לי את הקודם מקסימום אשאיר את הטויוטה לאבא שלי.

פורסם

208 1.2 טורבו, רק לדאוג לנושא של הטיימינג.

אם אתה לא רוצה צרפתיות אז מבין היפניות אני מעדיף את המאזדה 2 מהדור הנוכחי.

• תוכן חדש...