Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

3 כסאות במאזדה 3 2014/2015

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים. בקרוב תתרחב המשפחה לשלושה ילדים שהגדול בינהם בן 4 וחצי. זה אומר שנהיה עם בוסטר עם משענת גב(בקרוב יוכל גם בלי משענת), כיסא ילד לילדה בת השנתיים וחצי וכיסא תינוק.

למישהו יש ניסיון עם ההרכב הנ"ל במאזדה 3 2015? המרחב לרגליים כמובן לא משנה לנו אלא רק שיהיה מקום ברוחב לכל הכיסאות. לא יהיה לנו צורך לבצע יותר מידי העברות..

בנוסף אותה השאלה על טויוטה קורולה 2015 שהיא תהיה הבחירה כנראה במידה והמאזדה לא תתאים. אשמח לעזרתכם תודה!

פורסם (נערך)

גם במזדה וגם בקורולה תצטרך להאבק קשות כדי לדחוס שלושה כסאות בשורה.

תנסה , אולי בלחץ תצליח.

המרחב לרגליים מאחור דוקא מאד חשוב כי בשנה הראשונה הכסא הפוך+שוכב ולוחץ על משענת כסא קידמי.

מה דעתך על סיטרואן C4 פיקאסו קצר 2016 ? מתאימה לך כמו כפפה.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

יכול להיות שהטויוטה תהיה מרווחת יותר,

המאזדה אולי תכלול את 3 הכסאות, אך לא בצורה נוחה, כי הספסל האחורי בנוי בצורה כזו שהוא עוטף את הנוסעים הצדדיים מאחורה לכן הכסאות הצדדיים יהיו בשיפוע ולא נוח להצמיד אותם לדלתות, אצלי יש 2 בוסטרים עם גב ונכנסים בנוחות, לפעמים אני מכניס כסא 3 של חברים (ילד שלהם עם בוסטר שמצטרף לטיול), וזה גורם לכסאות הצדדיים לשבת בצורה עקומה ולא נוחה.

אני הייתי מחפש רכב אחר למשימה הזו.

פורסם
גם במזדה וגם בקורולה תצטרך להאבק קשות כדי לדחוס שלושה כסאות בשורה.

תנסה , אולי בלחץ תצליח.

המרחב לרגליים מאחור דוקא מאד חשוב כי בשנה הראשונה הכסא הפוך+שוכב ולוחץ על משענת כסא קידמי.

מה דעתך על סיטרואן C4 פיקאסו קצר 2016 ? מתאימה לך כמו כפפה.

תודה על המענה. די סגורים על מאזדה וטויוטה.. אם שנה אחת תהיה קצת פחות נוחה זה לא נורא מבחינתנו. השאלה אם אפשר להסתדר באופן סביר פלוס. למישהו ניסיון עם אותו מצב כמו שלנו ואותם רכבים?

פורסם

יש כיסא ילד מקסי קוזי טובי, כיסא תינוק סייבקס, ובוסטר שכרגע אני לא זוכר.. גם מודלים אין לי..

פורסם

נראה לי שיותר פשוט להתאים כסאות לרכב מאשר רכב לכסאות. לבת שלי יש מאזדה 3 והיא משתמשת בשני כסאות ובוסטר ללא בעיה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...