Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש מידע על פולקסווגן פולו 2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה תראה חתיכת מתכת בצורת 'ת' שמכוסה בפלסטיק השקוף של הפיוז, אם היא שלמה ונקיה - הפיוז תקין, אם היא שרופה או קטועה - הפיוז שרוף.

מעבר לכך אפשר גם לחבר מד מתח לנקודה הכסופה שבראש הפיוז ולבדוק אם עובר זרם.

שים לב שיש חשיבות גדולה לפיוז בערך התקין, הוא מגן על רכיבי חשמל שלא יהרסו.

שומע אחי אני פה ליד האוטו, החלפתי פיוז לנעילה מרכזית, הפיוז הקודם היה שרוף, עכשיו שמתי פיוז תקין. מה בעצם אמור לקרות?

בנוסף אם הפיוז תקין אבל בכל זאת לא קורה דבר? זה מצביע על כשל במערכת עצמה?

פורסם

כן, בנעילות מרכזיות בדרך כלל המנוע מתעייף אחרי 10 שנים פלוס מינוס (אצל חלק מהיצרנים גם אחרי 5), אם אתה לא שומע את המנוע בדלת עובד, סימן שהוא כבר לא בין החיים.

במידה והחלפת פיוז המערכת אמורה לעבוד, לא סביר שפיוז כזה ישרף.

פורסם
כן, בנעילות מרכזיות בדרך כלל המנוע מתעייף אחרי 10 שנים פלוס מינוס (אצל חלק מהיצרנים גם אחרי 5), אם אתה לא שומע את המנוע בדלת עובד, סימן שהוא כבר לא בין החיים.

במידה והחלפת פיוז המערכת אמורה לעבוד, לא סביר שפיוז כזה ישרף.

שמע אתה תותח, הצלת לי את השלט!! עכשיו אני יכול לפתוח את האוטו סוף סוף כמו במאה ה21

אני יכול לשים פיוז עם אמפר יותר גבוה לדוגמה? לא ייגרם נזק?

פורסם

תחשוב שמתח מגיע מנקודה א לנקודה ב'

נקודה ב' (במקרה שלך הנעילה) יכולה לעמוד בעומס של 15 אמפר, מעבר לזה היא תשרף.

שמים פיוז בין נקודה א לנקודה ב' עם ערך של 15 אמפר כך שבמידה ויגיע מתח גבוה מ15 אמפר, הפיוז ישרף והמתח הגבוה לא ימשיך לעבר נקודה ב' וישרוף אותה.

עכשיו תענה על מה ששאלת.

פורסם

שמים פיוז בין נקודה א לנקודה ב' עם ערך של 15 אמפר כך שבמידה ויגיע מתח גבוה מ15 אמפר, הפיוז ישרף והמתח הגבוה לא ימשיך לעבר נקודה ב' וישרוף אותה.

עכשיו תענה על מה ששאלת.

⁦⁩⁦[emoji1303]⁩⁦ הבנתי גבר.

תודה על כל העזרה היום, אני חושב שאעשה הפסקה מפיוזים ואלך לראות איזה סרט ;) תודה רבה רבה

פורסם

עכשיו תענה על מה ששאלת.

חזרתי לפיוזים...נדלק לי Check engine כתום :(

יש לי ממש לחשוש?

פורסם

תצטייד בסורק elm 327 ותבדוק את התקלה, סביר להניח שנגעת בפיוז שלא היית אמור והוא קורא תקלה מאחד החיישנים שקשור אליו.

פורסם
תצטייד בסורק elm 327 ותבדוק את התקלה, סביר להניח שנגעת בפיוז שלא היית אמור והוא קורא תקלה מאחד החיישנים שקשור אליו.
אכן הוצאתי והכנסתי כמה פיוזים, אבל החזרתי אותם לאותו מקום שהם היו בו.

למוסכים יש סורק תקלות? אין לי אחד כזה

• תוכן חדש...