Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע - כשאני נכנס למגרש רכב מאוד מסויים - אני כל הזמן רואה שם שורות של אסטון מרטינים וכל פעם אני רואה שם אקזמפלרים חדשים.

אני חושב שמה שפעם היה נחשב יוקרה - לא כזה בהכרח היום בתקופה שאתה כבר רואה מותגים כמו בנטלי, מזראטי, פרארי ולמבורגיני אפילו נוסעים לך כאן על הכבישים - לא פלא שזה יקח מהחתך של שאר המתחרות הגרמניות, הבריטיות, האמריקאיות והאיטלקיות והשבדי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יש לך את זה ביותר מתנשא?

ולגבי ה A1

במקרה הבת שלי. כבר חופרת אותי (עדיין אין לה רישיון) שהיא רוצה רק A1 (משומשת). כל ניסיונותי להסביר לה שמדובר באיביזה/פולו. לא עזרו. רק A1 למה? כי פשוט האוטו מוצא חן בעיניה. זה הכל. מותר לה שימצא חן בעיניה. בלי שאנשים כמוך יכנו אותה "שופוני" ו"מתנשאת".

לא חושב שאתה צריך לקחת את האמירה הזו אישית, אבל זו עובדה שהיום שהרבה אנשים קונים רכב מסוים בשביל פוזה. קצת עצוב אבל לשם האנושות הולכת.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם
יש לך את זה ביותר מתנשא?

ולגבי ה A1

במקרה הבת שלי. כבר חופרת אותי (עדיין אין לה רישיון) שהיא רוצה רק A1 (משומשת). כל ניסיונותי להסביר לה שמדובר באיביזה/פולו. לא עזרו. רק A1 למה? כי פשוט האוטו מוצא חן בעיניה. זה הכל. מותר לה שימצא חן בעיניה. בלי שאנשים כמוך יכנו אותה "שופוני" ו"מתנשאת".

אין סיבה לתחושת העלבון, הבת שלך מתנהגת באופן נורמלי לגמרי, גם ילדים צעירים יותר לא יסתפקו בקלמר או מחברת פושטית, בהיותם תמימים יותר הם יספרו קרוב לודאי שהם רוצים כי לכולם יש, הגדולים יותר כמובן יחפשו וגם ימצאו סיבות יותר רציונליות לכאורה וגם זה נורמלי. גם אנחנו המבוגרים יותר צריכים לארגן סיבות מעט יותר שכלתניות, מאשר סתם להצהיר שבא לנו להשוויץ ולהוציא עיניים. יצרני הפרימיום מודעים לתכונות האנושיות הללו היטב, הם הצליחו ברוב עמל, יזע וממון להשריש את המותג שלהם ככזה המזוהה עם הצלחה ומעמד חברתי, ולכן אין להם בעיה יותר מדי קשה לשווק גם את דגמי הבסיס העירומים מאיבזור בהצלחה יחסית. ואם בכל זאת הבת שלך מנותקת מהענין הזה ובאמת ובתמים סתם אוהבת את העיצוב של האוטו מבלי לדעת מה זה בכלל הסמל הזה ולמה הוא כל כך נחשק אצל החבר'ה, גם טוב.

פורסם

ממש לא נעלב. קצת מוזר שמה שמרגיז ("מרגיז" על פי מילותיו של פות"ש) אנשים (ועוד פותחים על זה שרשור). זה שאנשים אחרים קונים בכספם רכב שלדעתם מתחפש לפרמיום. חאלאס צאו כבר מהוריד.

פורסם

אתה לוקח את זה קשה, מותר להצביע על בלוף כשהוא בלוף ואין קשר ללהכנס לוריד לאנשים, עיקר הטענות של פות"ח הן בכלל כלפי היבואן/יצרן וגם אם הבת שלך נפלה שבי בעיצוב של הרכב שבגללו היא רוצה אותו ללא קשר למותג זה לא שולל את שאר האנשים שכן הולכים על אופציה יקרה שכזו בדיוק בגלל המותג, אז מי שרוצה קצת להתנשא על אנשים שמחפשים פוזה ריקה ולכן הם רוכשים רכב overpriced עם אבזור נחות משל סוזוקי ממוצעת אז שיהנה, זה לא בהכרח אומר משהו על הבת שלך אז אל תקח כל דבר אישית.

פורסם

איזה טענות יש כלפי היבואן?

הוא קונה דגמי בסיס ומוכר אותם במחיר מופקע בתור דגם כניסה למותג שנתפס כפרמיום.

יש אנשים שלא אכפת להם איך הרכב בנוי ואיזה מנוע יש בו כל עוד מחובר לו הסמל ה"נכון".

לא כולם רוכשים מוצרים לפי טבלאות אקסל,מותג משחק על ה"רגש",ועובד לו לא רע.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

בס"ד

אאודי משומשת?, אני מקווה שיש לך כיסים עמוקים.

הרכבים האלו, שמים את הפורד שלי בכיס של העודף בג'ינס, מבחינת עלויות.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם
יש לך את זה ביותר מתנשא?

ולגבי ה A1

שיהיה לה לבריאות, אבל מה בדיוק היא אהבה ברכב? את נפלאות הDSG? כמו כל teenagerית ממוצאת, היא תראה מותג ותינעל עליו. ומה אם היא אמרה לך שהיא רוצה תיק גב של גוצ'י, שנראה אותו דבר כמו תיק רגיל, רק עם לוגו קטן בצד? אין שום דבר שגוי בזה, אבל אתה באמת לוקח את זה אישית... בוא לא נסובב את האמת, זה שופוני, וזה בסדר גמור.

פורסם

יש כזה עניין, בפורום, שכדי להביע דעה צריך ניסיון ולנהוג ברכב. לא...? זה בוטל?

זה שדגמים חולקים מכלולים לא מתאר את כל התמונה.

נהגתי והייתי בעלים של הרכב המותקף, נהגתי גם באיביזה, ההתנהגות שונה למדי.

נקודה נוספת שיש נטייה לשכוח, בוודאי בקרב ה״מי בכלל יקנה סמל״ מחיר המכירה באאודי יורד משמעותית בסגירה, 150 מחירון יכול להגיע בקלות ל130 על הכביש.

והפוך בפולקסוואגן(וסקודה) למשל, 150 מחירון מגיע בקלות ל160 על הכביש.

בקיצור, זווית הראייה בדיון צרה, (לא רק העין)

פורסם

בס"ד

העין לא צרה, אבל מה כבר ילדה שעדיין לא קיבלה רשיון מבינה בהתנהגות של רכב?

רוצה לקנות לבריאות, אני רוצה להביע דעה גם לבריאות.

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם
בס"ד

העין לא צרה, אבל מה כבר ילדה שעדיין לא קיבלה רשיון מבינה בהתנהגות של רכב?

רוצה לקנות לבריאות, אני רוצה להביע דעה גם לבריאות.

היא לא. כשילדה בת 17 קונה אאודי אני שם כסף שהיא תעלה תמונה לאינסטגרם עוד לפני שתיסע איתו חצי קמ. וסטורי מסוכן תוך כדי נסיעה כמובן.

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

כלכלת שוק חופשי, אני לא מבין על מה הטרוניה.

יש קונים לקטגוריה הזאת שנקראת ״פרימיום אבל תכל׳ס כלומיום״? יש.

אז למה לא?

המילה הזאת איבדה את המשמעות שלה בכל תחום בחיים כבר לפני 5 שנים, כשהתחילו להפציץ אותה בכל חור.

תנו למוח שלכם לסנן אותה כמו המילה ״יוקרתי״, וזהו.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...