Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הדגם המדויק הוא

SM-G920F

עם גרסת אנדרואיד 7.0

המכשיר מציע לי למחוק/להוריד יישומים ואני עובר עליהם וממש לא יודע במה לבחור. את כולם אני צריך, גם את אלה שאני משתמש בהם פעם בחודשיים. המכשיר הוא של העבודה. האם יעזור אם אמחק תמונות מיותרות, מה שאני בכל מיקרה עושה אחת לתקופה? או שמדובר במשהו מינורי וזה לא יעזור?

מה לעשות?

לבקש שיחליפו לי המכשיר?

עריכה: מצאתי יישומים אלה: hangouts וגם google+ שאם איני טועה לא קריטיים עבורי. כמו כן יש לי google וגם google chrome: מה ההבדל ביניהם? ואיך אני מעיף את היישומים של google play ואת google play music, או שאת האחרון לא כדאי?

עריכה אחרונה על ידי ירחמיאל
פורסם

לפני שאתה רץ להסיר אפליקציות, אני ממליץ לנקות את זיכרון המטמון (cache) של האפליקציות.

ניתן להוריד כלים שיעשו זאת, או פשוט להכנס למסך המאפיינים ( app info) של כל אפליקציה דרך מסך ההגדרות או דרך לחיצה ארוכה על צלמית האפליקציה, ושם ללחוץ על clear cache. לא להתבלבל עם clear data.

מידע נוסף ניתן לקרוא פה

https://www.makeuseof.com/tag/clear-cache-android/

יום טוב גם לך

פורסם

ממלאי זכרון גדולים הן התמונות והסרטונים מהוואטסאפ. אם אתה מקבל כאלו ולא מוחק אז יש סיכוי שזה מה שסותם לך את הזכרון.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

תעבור על גוגל פוטו ומחוק תמונות שגובו כבר, אח"כ תעבור על וואטסאפ, תכנס ב3 נקודות, תעבור לסטינג ומשם לאחסון, ותמחוק סרטונים שאתה לא צריך, תתפלא ששם שוכבים רוב הג'יגות שלך, וחוץ מזה, תחשוב שכבר הגיע הזמן להחליף את הטלפון הוא כבר ישן מאוד.

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

פורסם

יש את הגלריה ויש את "תמונות"

שים לב שבשניהם ישלך את אותם פריטים.

גלריה אלו התמונות שעל המכשיר

תמונות זה מה שאמור להיות מגובה לחשבון גוגל.

תבדוק שאכן זה מראה לך שהם מגובים (סימן של ענן ותאריך סנכרון אחרון) ועקרונית את יכול למחוק את כל התמונות והסרטים שיש בגלריה.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
ממלאי זכרון גדולים הן התמונות והסרטונים מהוואטסאפ. אם אתה מקבל כאלו ולא מוחק אז יש סיכוי שזה מה שסותם לך את הזכרון.

תעבור על גוגל פוטו ומחוק תמונות שגובו כבר, אח"כ תעבור על וואטסאפ, תכנס ב3 נקודות, תעבור לסטינג ומשם לאחסון, ותמחוק סרטונים שאתה לא צריך, תתפלא ששם שוכבים רוב הג'יגות שלך, וחוץ מזה, תחשוב שכבר הגיע הזמן להחליף את הטלפון הוא כבר ישן מאוד.

מה שהם אמרו.

אני מבצע את הניקיון התקופתי עם כבל דרך המחשב, שליטה הרבה יותר נוחה על ריבוי מחיקות. אציין שמעולם לא הגעתי למקסימום ניצול או קרוב לכך.

לחיבור דרך המחשב יש יתרון נוסף - מעבר עם עכבר מעל התיקיות מציג את הנפח שכל אחת תופסת וקל לאתר את התיקיות "הסוררות" עם הנפח הלא הגיוני.

התמונות וסרטונים בוואטסאפ תופסים המון מקום. צילומי ווידאו ותמונות רגילות גם. אלו הזללנים הכי גדולים.

אם אתה עובד עם הוואטסאפ, תמיד ניתן לשמור את התמונות שלקחת מתוך התיקייה במקום אחר שתוכל לגשת אליו בעתיד, וגם אחרי מחיקה של תמונות לחיצה עליהן בתוך הוואטסאפ (הן נשארות שם, מטושטשות) מורידה אותן מחדש למכשיר כך שכלום לא ילך לך לאיבוד.

בהצלחה מר פלפס. הודעה זו תשמיד את עצמה בעוד 5... 4... 3...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

כמו שכבר אמרו,תעשה גיבוי,תעלה לענן (8ש"ח בחודש ל100גיגה),אחרי שהכל עלה - תמחוק מהמכשיר \ תעביר למחשב.

ככה תפנה די הרבה מקום.

בלי קשר תמיד טוב לעבור על האפליקציות אחת אחת ולבדוק מה באמת צריך ומה סתם יושב

וחוץ מזה, תחשוב שכבר הגיע הזמן להחליף את הטלפון הוא כבר ישן מאוד.

לא הייתי רץ להחליף,במקרה יש לי אחד כזה בבית שמשמש לגיבוי במקום המכשירי 10ש"ח שנותנים במעבדות,וזה מכשיר לא רע בכלל,גם אם איטי במקצת,לשימושים בסיסים +

ברור שהוא יתקשה להריץ פורטנייט ושאר דברים כבדים \ הרבה דברים במקביל,אבל מחליפים (לדעתי) כשממש צריך,לא כי יש הזדמנות..

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

תגבה הכול ותחליף לאיזה a50/a70. מכשירי הביניים העדכניים של סמסונג

מספקים ב-1200 ש״ח ביצועים ויכולות שמגמדות מכשירי דגל מהעבר,

עם בונוס בדמות זמן סוללה חסר תקדים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
יש את הגלריה ויש את "תמונות"

שים לב שבשניהם ישלך את אותם פריטים.

גלריה אלו התמונות שעל המכשיר

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

לא בכול טלפון קיימת האפלקיציה "תמונות" כברירת מחדל אלא אם התקנת אותה בטלפון.

תאכל'ס קיים רק עותק אחד של התמונה בטלפון ופשוט רואים אותה בעזרת אפליקציה שונה.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...